Victoria Beckham igazi divattervezővé érett

Victoria Beckham a New York Fashion Weeken vonultatta fel legújabb őszi/téli kollekcióját. Az ex-Spice Girl 2008 szeptemberében alapította meg saját ruhamárkáját, és a bemutatott kreációk láttán bátran kijelenthetjük, hogy divattervezőként még jobban megállja a helyét, mint énekesnőként!

Victoria Beckham negyedik kollekciója osztatlan sikert aratott a New York-i Divathetek keretében megtartott divatbemutatón. A kollekció fő színei a piros, a kék, és a szinte már a focistafeleség védjegyévé vált fekete.


Mrs. Beckham saját bevallása szerint most sokkal nagyobb hangsúlyt fektetett az anyagok stílusára és esésére, mint az előző három kollekciója megalkotásánál. A végeredmény pedig őt igazolja: cseppet sem hivalkodó, igazán visszafogott, letisztult és hordható ruhákat láthatunk.Az egykori Posh Spice azt is elárulta, hogy az idei Oscar-gálán saját kollekciójának egy darabját, a következő képen elsőként látható féloldalas testszínű ruhát fogja viselni.


A darabok megalkotásában Victoriát elmondása szerint a képregényhős detektív Dick Tracy, és Martha Graham, az amerikai táncosnő képei inspirálták. A képregény ihlette világ legjobban a sötét és világos színek ellentétén, Martha Graham stílusa pedig leginkább a férfias és nőies szabás játékos vegyülésében érhető tetten.Victoriát már a Spice Girls szárnyalása idején is majdnem csak feketében lehetett látni, és a színhez való ragaszkodása mit sem változott az évek során. Természetesen ez az általa tervezett kollekcióban is megmutatkozik, a legnagyobb figyelmet a fekete daraboknak szentelte.


Ebben a színben pompázik ugyanis a kollekció legtöbb ruhája, szám szerint nyolc. Fellelhető köztük több alkalmi darab is, de néhányuk a hétköznapokon is megállja a helyét. Te hova vennéd fel őket?


Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés