Victoria Beckham stílusról, ízlésről, férfiakról, férfiaknak

1. A stílusnak semmi köze a pénzhez. Az egyik legjobb férfiöltözék a farmer, egy pár öreg, kopott bakanccsal, fehér pólóval, bőr nadrágszíjjal. Nem kell költségekbe verned magad, a stílus az alkatodhoz illő darabok beszerzéséről, párosításáról szól.

2. A szűk farmert kedvelő pasik nem fogják felvenni a farmernadrágjaimat. Nem hinném, hogy a farmernek szűknek kellene lenni a golyóknál, nem akarom összepréselni őket.
3. Izgalmas kérdés, hogy mit vegyél fel az első randira. Mert hát túlöltözni sem akarsz, de az alulöltözöttség látszatát is kerülöd. Próbálj az alkalomhoz öltözni, mindenképpen valami olyat vegyél fel, amiben jól érzed magad, hiszen a kényelmetlen ruhák nélkül is eleget feszengsz majd.

4. A divatos női pólókon nem zavarnak a vicces feliratok, de ha egy pasi akarja így dekorálni a mellkasát, na, azt kösz, nem.5. Hidd el, romantikus, amikor egy pasi pedálozik. Az évfordulónk alkalmából David gyönyörű virágokat hozatott, hívott egy szakácsot is, és mindezt kellemes muzsikával festette alá. Lefektettük a gyerekeket és együtt töltöttük az estét, a kandalló előtt beszélgetve.

6. A fiúkat feleannyira se izgatja a divat, mint a lányokat.

7. Először is, egy pasi legyen tiszta. És természetesen az illata is legyen kellemes. Az ápoltság a legfontosabb.8. Nagyon körültekintőnek kell lenned, ha elkezded festetni a hajad. Ki nem állhatom, amikor a pasik őszülni kezdenek, ettől aztán megijednek és befestik a hajukat – kékre, feketére, lilára, kinek hogyan sikerül.

9. Utálom, amikor a pasikon izompóló van – mint azok a biciklista kinézetű Lance Armstrong klónok –, és fitogtatják az erejüket, no meg azt, hogy mennyi időt töltenek a konditeremben.

10. Egy nőnél rendben van, ha látszik rajta, hogy törődik magával, de amikor egy pasiról ordít, hogy órákat tölt a tükör előtt, már kevésbé. Az igazán vonzó pasi nem erőlködik, hogy jól nézzen ki.

Kapcsolódó cikkek:

A legtöbbet utánzott hajak »
Te is bejuthatsz a New York Fashion Weekre!  »
Hírességek tervezték 2. rész »
Nagyon rövid »
Hírességek az Armani megnyitón »
Beckhamék Armaniban »
The dress collect10n »
A Frida Giannini-stílus szabályai »
Hol és hogyan szépítkezik a teremtés koronája? »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés