Videó! Amit nem látsz a kifutókon!

Justin Wu, a New Yorkban, Párizsban és Londonban egyaránt hatalmas népszerűségnek örvendő divatfotós nagy fába vágta a fejszéjét –a kanadai csodagyerek nem bír kreativitásával, és ezúttal kisfilmek rendezésére adta fejét. Eredeti érdeklődési körétől azonban nem távolodott el túlságosan – mondhatni, szemernyit sem, hiszen a különböző divatfővárosok divatheteinek zanzásított összefoglalóit készíti el.

Az összes felvétel közül kiemelkedik a New York-i divathéten felvett és összeállított anyag. A többi videó ugyanis hangulatos aláfestő zenével a bemutatók előkészületeit és magukat a show-kat foglalja magába, ebben azonban nem a ruháké a főszerep, hanem maguké a modelleké. A mindenféle dizájnerruhába bújtatott leányzók és fiúk (többek között Coco Rocha, Simon Nessman, Freja Beha Erichsen és Paolo Anchisi) magukból kikelve, táncolva és mutogatva éneklik a Sister Sledge világhírű számát, a We are family-t.

A fotós három divatbloggal karöltve valósította meg elképzeléseit. A Fashion Gone Rouge, a Fashionisto és a Metrovelvet segédkeztek abban, hogy Wu bemutathassa a divathét mókásabb és szórakoztatóbb oldalát. Így kicsit megcáfolja a rémhíreket, amik a kifutók mögötti világról terjengenek.

Persze a képsorok magukért beszélnek – sajnos hiába mosolyognak önfeledten a modell-lányok pezsgővel a kezükben vagy épp talpig Chanelbe burkolózva, hiába pattognak pálcikalábaikon, még mindig túl soványak, betegesek, és rossz rájuk nézni. Persze itt is akadnak kivételek, de a legtöbbjükre tényleg rossz ránézni, hiszen a combjuk akkora, mint egy átlagos ember csuklója. De legalább boldogan éneklik, hogy „We are family!” – talán így is érzik, nem tudhatjuk. Annyi viszont bizonyos, hogy hiába a sok ellenkampány, ezek a lányok még mindig túl vékonyak. A fiúkkal viszont nincs semmi gond – viccesek, helyesek, és egytől egyig stílusosak.

Wu azonban hangulatos és vicces filmet hozott létre, ami láttán kicsit mindannyian szeretnénk részesei lenni ennek a csillogó világnak.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés