Vigyázat! Szexisten a láthatáron!

Kedves srácok, rettegjetek, mert Jon Kortajarenát elnézve nemigen fogtok többet az alábbi fotókat megtekintő nők álmaiban szerepelni. Jon nem elég, hogy gyönyörű és szexis, még intelligens is. Kell ennél több?

Jon Kortajarena 1985-ben született spanyolországi Bilbaóban. Lányok százezrei rajonganak a különleges arcáért, a dús ajkaiért és a férfias tekintetéért. A modellkedés mellett imád fotózni, és a szabadidejében rengeteget olvas, főleg a Paulo Coelho könyveket bújja szorgalmasan, vagy filmet néz.

Modellkarrierje 2004 januárjában kezdődött, amikor is az Emporio Armani és a John Galliano bemutatók kifutóin vonult végig Milánóban és Párizsban. Sikeres debütálása után hamar felkapott modellé vált, és a Just Cavalli tavaszi kollekciójának arcává választották.

Több mint 200 megjelenése volt különbűző magazinokban, és rengeteg a kifutós munka mellett, öt nagy divatház reklámarca is volt: Bally, Trussardi, Etro, Guess és Tom Ford számára is pózolt.

Nagy előnye a szakmában, hogy egyszerre tud szexis, spanyol macsós, és rosszfiús lenni a képeken, de ha arra van szükség, jófiús, és ártatlan arcát mutatja.  Nem csoda, hogy a Forbes magazin a legjobb, és a legkeresettebb modellek közé sorolja.

Kapcsolódó cikkek:

Modellpasi az ágyban, Fendi a kézben, kell ennél több? »
Jamie Dornan, az ír nőcsábász! »
Mr. Big feleségül vette a csúcsbombázó Milla Jovovich-ot  »
Meztelen szupermodellek az új D&G parfüm reklámjában »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés