Virágot a The Outnetnek!

A designer–kereskedelmi cég kollaborációk legújabb állomása az Oscar de la Renta és a The Outnet tavaszi együttműködése. A speciális kollekció darabjain visszaköszön a de la rentai tervezői világ és az aktuális trendek együttállása, a kiskereskedelmi cég vevőkörének árszintjéhez mért besorolással karöltve.

 

 

Oscar de la Renta az idei tavaszt megelőlegezve egy 24 darabból álló kollekció erejéig szorosabbra fűzte a kapcsolatot a The Outnet, kiskereskedelmi céggel. A nagy márka “saját” darabjaival szemben a kollaboráció eredménye alacsonyabb árkategóriát képvisel, viszont a de la rentai minőség és stílus jegyeit abszolút magán hordozza. A nőies szabásvonalú, virág- és geometrikus mintázatú kollekció darabjai február 26-tól lesznek elérhetők a cég internetes felületén. A közös kollekció darabjai közül a mi kedvencünk egyértelműen az alább látható olajzöld–púderrózsaszín virágos ruha, mely diszkrét, saját mintájából készült övével együtt a tavasz tökéletes kiegészítője.

 

 

 

 

Oscar de la Renta nőies–virágbaborult világát eddig is kedveltük, az utóbbi időben viszont még nagyobbra nőtt a szerelmünk, hiszen egy időre a tervezőzseni, John Galliano is a brandnél tevékenykedik. Várjuk a csodákat!

 

Szabó Lili  

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Erdem nagy érdeme »

De la Renta tavasza »

Divat a művészet! »

Nőies geometria az emoji jegyében »


 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés