Virágzó férfidivat

Tavasszal a férfiak is kivirágoznak, már ha követik a legújabb trendeket. Egyes tervezők most igazán elrugaszkodtak, amikor az erősebbik nem ruhatárát állították össze. Élénk színek, színes minták, de még a csipke is megjelenik az öltözeteken.

Na de kezdjük először az egyszerűbb darabokkal. Egyértelmű sláger lesz a bermuda öltöny. A klasszikus változattól csak annyiban különbözik, hogy a nadrág hossza megrövidül és hát valljuk be, ez nem is rossz ötlet a melegebb napokra. De természetesen a hosszú nadrágos változatok is maradnak a trendekben, amik főleg fehér és pasztell árnyalatokban jelennek meg. Így ezek a darabok is kellemesebb viseletek lesznek a forró nyárra.

 

 

 

 

 

A halvány tónusok mellett az erőteljes színek is helyet kapnak, olyanok mint a pink, a kék, a sárga vagy a narancs.

 

 

 

 

 

A bevállalósabbak a színes mintákat is kipróbálhatják. A virágokkal, csíkokkal és absztrakt motívumokkal díszített ruhadarabokkal egészen biztos kitűnnek majd a tömegből.

 

 

 

Azoknak, akik viszont nem szeretnének túl nagy feltűnést kelteni, ajánlanám figyelmükbe a fekete-fehér trendeket. Kabátokon, pólókon, öltönyökön egyaránt feltűnik ez a színkombináció.

 

 

 

És végül, amit valójában senkinek sem ajánlanék, de mégis beszélni kell róla, az a csipke. Csipke felsők, nadrágok és együttesek jelentek meg a kifutókon, amiket egyelőre még nem biztos, hogy befogad a nagyvilág, főleg nem kishazánkban. Én legalábbis nem örülnék, ha a barátom tetőtől talpig csipkében jelenne meg, de hát ízlések és pofonok.

 

 

 

A tavasz tehát kedvez az extrémebb stílust kedvelő férfiaknak, de az egyszerűbb vonal hívei is megtalálhatják a számukra megfelelő ruhadarabokat.

 

 

Macovei Kitti

Kapcsolódó cikkek: 

Uraim és uraim »

A Napisten Armanira ragyog »

Nyergeld fel a Férfit! »

Ez kiveri a biztosítékot! »

Coca-Cola Kollekció »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés