Viselj Te is Louis Vuitton tetoválást!

Arról már többször beszámoltunk Nektek, hogy a divat világának ma már muszáj extrém dolgokat mutatnia, ha igazán fel akarja kelteni az emberek érdeklődését, hiszen manapság már semmin nem lepődünk meg. Vagy mégis? A Louis Vuitton nem akármibe vágta a fejszéjét! Nézzük meg, miről is van szó pontosan!

Manapság nagyon divatba jöttek a tetoválások, sokan, sokféle, kisebb-nagyobb mintát varratnak magukra. Nos, a legendás francia divatház pedig úgy döntött, hogy a táskáira terveztet nem akármilyen mintákat egy tetoválóművésszel.

Scott Campbell, a New Yorkban dolgozó egyik legtehetségesebbnek tartott alkotó a divatház 2011-es tavaszi-nyári férfikollekció megálmodásában segédkezett. Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy a tetoválóművészt maga Marc Jacobs, a márka vezető tervezője kérte fel a feladatra, hiszen a kreátor is nagy rajongója Scottnak és az alkotásainak, rajzainak.

Így Campbell nemcsak a bemutatón festette a modellek nyakára áltetoválásként az ikonikus márka szimbólumait, hanem néhány férfitáskának, -sálnak és -ingnek is egyedi kinézetet varázsolt, lézeres gravírozással.

Az együttműködés pedig itt még nem ér véget, hiszen a napokban látott napvilágot egy sejtelmes reklámfilm. A videóban a tetoválóművész egy napját követhetjük végig, amikor reggel, talpig Louis Vuittonban természetesen, elindul egy meghívásnak eleget téve Párizsba.

De hogy miért megy oda, az majd csak a kisfilm következő részéből derül ki. Mindenesetre a videót mindenképpen nézzétek meg, mert garantáltan nem lesz elvesztegetett öt perc az életetekből!

Nos, be kell vallanom, nekem nagyon tetszenek ezek a különleges táskák, remélem, nemsokára készülnek majd nőknek megálmodott darabok is. Ti mit gondoltok ezekről a nem mindennapi táskákról és a tetoválásokról? Szeretnétek majd ti is valamikor egy tetoválást?

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés