Vissza a természetbe

Louis Vuitton téli kampányképei elvittek minket ugyan a természetbe, de ő egy teljesen más tájat ismertetett meg velünk. Salvatore Ferragamo mondhatni a minimalizmusra törekszik, kampányképei teljesen naturalisztikusak, és tényleg elrepítenek minket a kezdetek kezdetéig, mikor még mindenki a természetben élt - persze ma már azért ez kiegészül a divattal is.

A 2010-es évben Ferragamo által elérkezünk egy természetes, családorientált környezetbe, ahol a kötött darabok, a bőr és a natúr színek nagy szerepet játszanak.

Sokan azt gondolják, hogy egy ilyen tájért mérföldeket kell utazniuk az amerikai modelleknek, fotósoknak és az egész stábnak - ez azonban nem így van, hiszen a képek valahol Florida közelében készültek (talán egy elveszett erdőben).

Olyan modellek, mint Stella Tennant és Guy Robinson nem csak az arcukat adták a fotókhoz, hanem bizony megmutatták csemetéiket is - ami igazán figyelemre méltó, hiszen így láthatjuk, hogy egy modell anyuka is ugyanúgy tud figyelni gyermekére, mint bármelyik otthon ülő szülő. Figyelemre méltó, hogy Ferragamónak mennyire fontos a család.

   

Massimiliano Giornetti munkásságát dicsérheti, hogy a férfi és a női vonal is egyaránt jól sikerült, teljesítették a "Vissza a természetbe" jelszavat. A föld színei igazán különlegessé teszik a kollekciót, a bútordarabok pedig tökéletes kellékek.

És persze egy kalap és egy napszemüveg sem hiányozhat a naturalisztikus darabok közül - hiszen ezek mind alapfelszerelésnek számítanak, ha kiruccanunk a szabadba.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés