Vonulj a fiúkkal!

A DKNY tavaszi kollekciójának kampányfotóin öt, éppen munkába vagy partira igyekvő, rendkívül sármos modell szerepel. A letisztult New York-i eleganciájáról híres divatcég ezzel az anyaggal nagyon telibe talált. A ruhák tökéletesek, a pasikról már nem is beszélve. Mi szívesen közéjük állnák, és Te?

Férfi olvasóinknak kedvezve, most először inkább a tökéletes darabokat elemeznénk ki. Donna Karan, mint mindig, egy rendkívüli tervezéssel rukkolt elő az erősebbik nem számára. A tavaszra hangolva inkább a világosabb színek dominálnak, de megfelelve a munkahelyi követelményeknek, természetesen a sötétkék és a fekete sem maradt ki a kollekcióból. Karcsúsított öltönyök, V nyakkivágás, ingek és helyes kiskabátok: célközönség a gazdag, de nem hivalkodó, divatot kedvelő, visszafogott felsőosztály. Mire is gondolhatnánk? Hiszen ez New York!A hölgyek is örüljenek, természetesen a sármos modelleket sem felejtjük el megemlíteni. Brad Kroenig - aki mindig középen áll -, Amerika kedvence, Lagerfeld egyik üdvöskéje. A 31 éves modell védjegye a gyönyörű, dús haja (ami ugyan itt nem látszik, olyan rövid). Aztán szerepel a képen még Chris Folz, a Dolce and Gabbana közkedvelt arca. A sötétbőrű Din Yates, aki többek között az Adidassal, az Armanival és a Tommy Hilfigerrel is dolgozott már együtt. Jared Koronkiewicz a kifutók ünnepelt sztárja, nélküle ritkán rendeznek bemutatót, főleg ha fürdőruháról van szó. Leo Peixoto és a hosszú hajú Tommy Dunn, akik a világ legkeresettebb férfimodelljei.

Igazán remek kampányt tudhat maga mögött a DKNY. Mindazok mellett, hogy a kollekció tökéletes, felvonultatta a világ legtökéletesebb férfimodelljeit is. Nem rossz ötlet, így nemcsak az urak, hanem a hölgyek figyelmét is felhívták magukra. Mert valljuk be, ki nem kapja fel a fejét egy ilyen képsorozat láttán?

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés