Vuitton

Szőlőfürtként csüngő táska kavalkád a Louis Vuitton Speedy kiállításon

A Louis Vuitton kiállítást szervezett a londoni Selfridges fennállásának 100. évfordulója alkalmából, amely június 1. és 25. között volt megtekinthető.


 Selfridges

Az egyedi kiállításon a Louis Vuitton táskákból készített kompozíciókat mint művészi alkotásokat mutatták be, ami egyszerre volt kiváló figyelemfelkeltő, eladásösztönző eszköz és szemet gyönyörködtető látvány. A plafonról szőlőfürtként csüngő táska kavalkád

A Speedy Concept Store kialakításakor érvényesült a Selfridges alapítójának, Gordon Selfridge-nek a „Felejtsd el a rutint és használd a fantáziád!” elve. Az üzlet/kiállítás betekintést nyújtott az egyik legismertebb LV táska fajtának számító Speedy táska és a Louis Vuitton márka történetébe. A Speedy Concept Store kettő az egyben: üzlet és kiállítás

A Speedy táskák egész sora került bemutatásra, többek között olyan - a Louis Vuitton archívumból származó gyűjtői darabok - mint Takashi Murakami cseresznye mintás táskája, vagy az eredeti Stephen Sprouse Speedy 2001-ből.


 Takashi Murakami és Stephen Sprouse által tervezett Speedy táskák

A limitált mennyiségben készült Speedy 35 Monogram Miroir táskák is megtekinthetők és megvásárolhatóak  arany és ezüst színekben.


 Aranyszínű Speedy 35 Monogram Miroir táska

Olyan speciális technikákkal is találkozhattak az ide látogatók, amelyeknek segítségével személyessé, egyedivé tehetők a megvásárolt táskák. Ilyen technika a forró pecsételés (a vevő monogramjának rápecsételése a megvásárolt termékre) és a Mon Monogram (monogram és színes csíkok a vevő választása alapján való felvitele a táskára).


 Louis Vuitton Mon Monogram készítés, és az elkészült egyedi táskák


Kapcsolódó cikkek:

Négy táska mind felett »
Louis Vuitton és Murakami kapcsolata folytatódik »
Louis Vuitton strandkiegészítői »
Kanye West cipői a Louis Vuitton háznak »
Elle Vee, a Louis Vuitton márka első parfümje »
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés