Vulva: a legédesebb falat a nőből - 18 éven felülieknek!

Újabb „csodával” próbálják elkápráztatni a fogyasztói társadalom hímnemű tagjait. Született ugyanis egy illat Vulva névvel, mely annyira természetes, hogy az már szinte túlzás. Kitalálod, miről van szó?

Igen-igen. Guido Lenssen – az értelmi szerző – gondolt egy nagyot, és úgy döntött, végre megadja a világnak, amire már oly régóta vágyott. Megalkotta a parfümöt, mely egy aprócska üvegcse férfiaknak a legfinomabb illattal, melyet valaha is éreztek. A Vulva nem más, mint egy falatnyi a nőből. Az a falat, melyre a férfiak a legjobban vágynak.Lenssen elmondása szerint nincs ebben semmi különleges, az a csoda, hogy eddig másnak nem jutott eszébe. Ha bemegyünk egy étterembe, a legtöbbször az ízek és a kinézet alapján választunk egy ételt, nem törődve annak illatával. Az illatok érzékelése éppúgy fontos, mint a többi érzékszerv, miért pont ez maradna ki a szórásból?


Arról, hogy hogyan találta meg a legmegfelelőbb összetevőket a különleges parfüm megalkotásához, igen szűkszavúan fogalmazott. Természetesen véletlenül sem árulna el részleteket, mindez az élet csodája (és emellett persze az üzleti titok része).

Hogy mindez igaz-e, azt valószínűleg csak akkor fogjuk megtudni, ha lehetőségünk lesz személyesen kipróbálni. Nem valószínű, hogy a drogériák polcain összefutunk majd vele, ha azonban valakinek mégis sikerül szert tennie a különleges illatra, kérjük, mesélje el, mit érez!

 

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés