Zöld teával a szép bőrért

A zöld tea egy nagyon értékes növény, a belőle készített ital keleti gyökerekkel rendelkezik, de mára az egész világot meghódította. Van, aki élénkítő hatása, van, aki egészsége, van, aki a bőrre gyakorolt hatása miatt, és van, aki divatból issza.

Jótékony hatású tulajdonságai már ismertek, legfontosabbak, hogy antioxidánsokban gazdag, segít a rák megelőzésében. Mára nem utolsó sorban megjelentek azok is, amelyeket a szépséghez kötnek.


A zöld tea segít a fiatalság megőrzésében, tele van olyan értékes összetevőkkel, mint a vitaminok, az ásványi anyagok, és már említett antioxidánsok, amik segítenek harcolni a szabad gyökök ellen. A szabad gyökök rendkívül kártékony molekulák, melyek a szépségen kívül az egészségre is ártalmasak.A zöld tea a daganatok ellen is felveszi a kesztyűt, de ami a legjobb, hogy a bőrünket is szebbé teszi. Diana Rosen egy egész könyvet szentelt ennek a területnek. A zöld tea levelei hámlasztó hatásúak, így a bőrt csillogóbbá és szebbé teszik.Éppen ezért használják egyre több kozmetikumban, mint arc tonikok vagy közönséges szappanok. Egyszerűen csodákra képes a bőrrel a zöld tea kivonatú kozmetikum. Te már próbáltad?

Kapcsolódó cikkek:

Divatba jönnek a kilók? »
Estée Lauder megtalálta a fiatalság molekuláját (x) »
Simogassuk a lelkünket... »
Estée Lauder őszi színkollekció (x) »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés