„Állati” táskák

Nem, jelen esetben szerencsére nem állatbőrből készült táskákról van szó! Hogy mégis mit takar a Louis Vuitton „állati” táskái kifejezés? A béka, a kutya, a mókus, a kígyó és a többi állat modellként szolgált a brit táskaszobrásznak, Billie Achilleos-nak.

Louis Vuitton december 26-án Facebook rajongói oldalán bemutatta Billie Achilleos brit művész táskákból, övekből és jelvényekből készült legújabb állatszobrainak fotóit.Ez egy kiváló lehetőség a művészetek és bőrdíszművek szerelmeseinek, hogy felfedezzék a divatban rejlő, kissé elrugaszkodottabb művészeti lehetőségeket, hála a fiatal angol művésznek, aki Louis Vuitton felkérésére ismét szabadon engedte a fantáziáját.

Billie Achilleos fantasztikus „állatkertjében” megtalálható a béka, a mókus, a macska, a kutya, a kígyó, az egér, a nyúl, a bagoly, sőt még a rák is. Természetesen az összes remekmű Louis Vuitton pénztárcákból, övekből, táskákból és jelvényekből készült, a művész régebbi munkáiból az alábbi linken kaphattok egy kis ízelítőt.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés