Ébreszd fel a benned lakozó tigrist!

Ezerszer leírtuk és kimondtuk, idén télen hódít az állatminta, de arról eddig nem szólt a fáma, hogy tigrisnek vagy leopárdnak is kell öltöznünk! Ha ezt esetleg mégis túlzásnak vélnénk, még mindig van egy kiskapu: tigrisfej-ábra a felsőrészünkön!

Vadító - legalábbis a szó állatias értelmében- hódolni az új divatnak. Mit nekünk macskanő, ha lehetünk tigrisnők is egyből!

Nézzük, mit hoztak ki ebből a tervezők!
Az angol John Richmond úgy döntött, flitterrel szelídíti meg a ragadozót, bár elegáns blúza egy vagyonban kerülhet, kicsit mégis piaci jelleget ölt. A Krizia épp ellenkezőleg, a nyers erő hangsúlyozása mellett voksolt, amihez a fekete háttérszín, a bőrkesztyű és bőrnadrág jelentősen hozzájárul.A Miu Miu egy nő ruhából varázsolt leopárdbőrt, és tigrisesített egy „boyfriend” zakót.

A Dolce & Gabbana a zebra színeit vegyítette a leopárd foltjaival, elegáns és modern öltözéket varázsolva.A Manish-Arora különleges, indiai kollekcióiról híres, most azonban két ízig-vérig tigris-kisasszonyt álmodott meg. Kíváncsi lennék, milyen alkalomra szánják a kék csodát!?
Jean Charles de Casteljabac, azaz JC/DC, ahogy emlegetni szokás, egy marokkói divattervező. Az ő kreációi a leopárd-témára igen érdekesek, a kucsmás és bolerós megoldás szerintem vállalható, én legalábbis szívesen magamra ölteném egy hűvös téli napon.Mit szóltok a vadállati ruhákhoz? Fel mernétek venni valamelyiket?

Kapcsolódó cikkek:

Pamela Anderson és a PETA közös kampányfilmje »

Hogy jön Bambi a divathoz? »
A ruhák a legjobb barátaid! »
Állat vagy! »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés