Érzékiség és elegancia felsőfokon 1. rész

A fehérneműk világában is létezik a luxus, szinte minden nagy divatház rendelkezik fehérnemű-kollekcióval. Ezenkívül vannak fehérneműre specializálódott márkák is, amelyek igazán profik ebben a témában, s fehérneműiknek köszönhetik hírnevüket a divatvilágban.

A divatházak fehérneművonalai hűen követik a márka jellegzetes stílusát. Megjelennek a megszokott minták, a sajátos színkombinációk, hogy a fehérnemű illeszkedjen a ruhákhoz, s azonnal felismerhető legyen.

Ki tévesztené például össze valamivel az állatmintás fehérneműket, az élénk színeket, a feltűnő, kihívó, mégis elegáns hangulatot? Sárga alap, kékkel és rózsaszínnel, és az elmaradhatatlan fekete... Hát persze, hogy Cavalli...

Állatminták természetesen a Dolce & Gabbana kollekcióban is megtalálhatók, de egy kicsit másképp. Itt ugyanolyan arányban fedezhetünk fel virágos, romantikusabb fazonokat és mintákat is.

Felismerhető Giorgio Armani letiszult, minden túldíszítéstől mentes stílusa is a finom, fekete alapon apró pöttyös szatén fehérneműkben, amelyeket Victoria Beckham viselt az Emporio Armani kampányban.
És a Christian Dior rózsaszín-fekete sztreccs fűzői! Nőies, kifinomult mestermunkák, akárcsak a márka felsőruházata.
A Wonderbra neve egyet jelent a különleges push up-os csodamelltartókkal. A pin up színésznő, Dita Von Teese már második éve a kampány arca, sőt egy limitált szériás fehérnemű-kollekció tervezője is. A hangulat ismét vintage, a régi, negyvenes-ötvenes évekre jellemző részletek – csipke, masnik, bőrszín – és formák újraértelmezett változatai. Tökéletesen hordható kollekció, a szexi Dita ajánlásával.folyt. köv...

Termékkatalógus/Dolce & Gabbana

Termékkatalógus/Wonderbra

Kapcsolódó cikkek:

Újabb szexi kampány az Agent Provocateur-től »
Amerikából jöttek 1. »
Coco de Mer – a világ legexkluzívabb szexüzletei Londonban és Los Angelesben »
Lolita kinézete örök »
Amerikából jöttek 1. »
Hírességek tervezték 2. rész »
Christian Dior »
Bobbi Brown »
Válságban az olasz divatipar »

Kapcsolódó termékek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés