iPhone 4 fekete gyémántokkal

A Gresso limitált szériában piacra dobott iPhone 4 Black Diamonds telefonjával a hölgyeket célozza meg. A kütyüt fehér és fekete gyémántok is díszítik.

A luxustelefonjairól és egyéb kiegészítőiről jól ismert gyártó előszeretettel “javít fel” telefonokat és tablet PC-ket, jelen írásunkban egy alaposan felcicomázott iPhone 4-et veszünk górcső alá. Abban a legtöbb dizájnőrült egyetért, hogy az Apple high-end okostelefonja önmagában is egy igen jól sikerült alkotás, amit remek érzés kézbe venni, de a Gresso tovább tudta fokozni az élményt.

A hátlap borítását 200 éves grenadilfából készítették, ami a világ egyik legértékesebb, legdrágább fafajtája, “afrikai ébenként” is emlegetik. A keret platinából készült, a telefon díszítése során 18 karátos aranyt is felhasználtak.

Az igazi egyéniséget azonban a gyémántok biztosítják, 13 karátnyi fehér kő díszíti a telefon oldalait és a hátlapot – utóbbit 6 karátnyi ritka fekete gyémánt is gazdagítja. Az előlapon található egyetlen fizikai gomb körül szintén drágakövek sorakoznak, valódi ékszerré változtatva az érintőképernyős készüléket.

A készülék természetesen korlátozott számban kerül forgalomba, hogy pontosan mennyi, azt egyelőre nem tudni. A piszkos anyagiakról sincs információ, a gyémántok nélküli verzió 10.000 dollárba kerül, ez alatt tehát semmiképpen nem lesz az új modellek ára.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés