Íme a tíz legjobban öltözött híresség!

A Vogue magazin szerint az angol Music Television műsorvezetője, Alexa Chung 2009 legjobban öltözött híressége. A divatmagazin minden év végén közzéteszi az adott év legjobban öltözött hírességeinek listáját. A top 20-ban énekesnők és színésznők mellett két first lady is helyet kapott. Nézzük meg, kik öltözködtek még eredményesen az elmúlt évben! Következzék a legjobb 10!

A 26 éves műsorvezető, aki az Arctic Monkeys angol indie zenekar énekesének barátnője, modellként is dolgozik, ezért nem idegen tőle a divat világa. A legnagyobb meglepetést azonban Lady Gaga 11. helyezése jelenti, ugyanis az énekesnő az elmúlt időben az öltözködési szokásaira inkább hideget, mintsem meleget kapott. No, de haladjunk szép sorban!

 

A második helyen a francia színésznő, Audrey Taotou végzett, aki idén Coco Chanel szerepével hívta fel magára a figyelmet, korántsem eredménytelenül. Őt a Szex és New York sztárja, Sarah Jessica Parker követi.

 

A negyedik hellyel az év egyik legnagyobb befutója, a gyönyörű énekesnő, Cheryl Cole büszkélkedhet, s csak egyetlen helyezéssel maradt le tőle Kylie Minogue húga, a szintén énekesnő Danii Minogue.

 

A Harry Potter filmek Hermionéja, Emma Watson valószínűleg a Burberrynek köszönhetően a hatodik helyig jutott, míg a hetediket Jude Law egykori kedvese, Sienna Miller szerezte meg.

 

Diane Kruger színésznőnek a nyolcadik helyig futotta, a kilencediken pedig nem kis meglepetésre a Gettómilliomos sztárja, Freida Pinto foglal helyet. Vajon a színésznő annak köszönheti helyezését, hogy tradicionális indiai ruhában vett részt az Oscar-átadón, vagy hogy később azt Chanelre cserélte?

 

A tízedik helyen a mindig örök Kate Mosst láthatjuk, ami azért érdekes, mert mostanában nem nagyon fotózták őt felöltözve. Őt helyezési sorrendben a következő hírességek követik: a már említett Lady Gaga, Lily Donaldson, Leighton Meester, Michelle Obama, Angelina Jolie, Georgia May Jagger, Anna Friel, Olivia Palermo, Carla Bruni-Sarkozy, és a sort Beth Ditto zárja. Magyar hírességek nem kerültek be a listába, de ha lecserélnétek valakit, azt bátran jelezzétek!

 

Kapcsolódó cikkek:

Robert Pattinson a legszexibb… »
Mihalik Enikő az 5. legfoglalkoztatottabb modell »
Döntsd el Te, ki volt a legjobban öltözött! »
LEGEK: a legjobban öltözött hollywoodi sztárok »
Az öt legjobban öltözött sztárpár »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés