A barna bőr és az önbizalom 2.

Nem tudok neked megnyugtató választ adni arra a kérdésre, hogy tényleg ártalmatlan és cseppet sem veszélyes készítmények lennének-e az önbarnító termékek. Sajnos benne van a pakliban, hogy azért szidják oly sokat a Napot, hogy az ilyen termékeket minél jobban el tudják adni. Valószínűleg sohasem tudhatjuk meg az igazságot; ahány tanulmányt elolvasunk, mind más szemszögből, másként közelíti meg a témát. Nos, a mértékletességet azért itt is tartsd be, ugyanúgy, ahogy a szolárium és a napozás esetében is.


Ezeket a termékeket a szépségipar csúcsáról válogattuk neked. Garantáltan nem foltosodnak, nem különlegesen rossz az illatuk, sőt némelyiknek egész kellemes, s biztosan nem leszel narancssárga tőlük.

A Clarins Concentré Teinté arc és dekoltázs barnítója azonnali eredményt produkál. Az állaga majdnem folyékony, csoki színű, a bőrt selymessé varázsolja.

Geleé Auto-Bronzante Express, Clarins: friss, nem zsíros zselé, extra gyorsan felszívódik, és természetes, enyhén arany beütésű barnaságot ad. Biztosítja az árnyalat egyenletességét és tartósságát.
Gelee de Monoi, Dior: Átlátszó zselé, gyönyörű barack tónusa azonnal meglátszik a bőrön. Fokozatosan barnít, kb. két óra alatt éri el a végleges színt, s tökéletesen hidratáltan hagyja a bőrt.
Flash Bronzer Airbrush, Lancôme: egyenletes, nagyon finom permetet szór, mintha egy barnító kabinban volnál, minden apró testrészedre könnyen felviheted, és profi eredményt érhetsz el vele.Soleil Identité Precision Chanel ragyogóvá teszi az arcot, barnítja és nyugtatja a bőrt. Olyan árnyalatot kölcsönöz neked, mintha néhány napot a szabadban töltöttél volna, de nem feltétlenül a napon feküdve. Két fokozatban kapható: világos bőrűeknek visszafogottabb árnyalat, barnábbaknak sötétebb.

Brillant Bronze Tinted Self Tanning Cream, Shiseido: a hatás növekvő, az első látható eredmények kb. egy és két óra között tűnnek fel, így elkerülhetők a kellemetlen meglepetések. Ezután meg kell ismételni a felvitelt a kívánt szín eléréséig. Az állaga könnyű és finom, az árnyalat természetes.
Summer Sensation, Piz Buin
: az egyik legtermészetesebb árnyalat, s miután kialakult, két napot kell mindössze várni az újabb használatig.

Soleil sans Soleil, Sisley: nagyon folyékony, selymes anyag, egyáltalán nem zsíros, a finom illóolajok elfedik a szokásos fura szagot. Három óra múlva már a teljes hatás érzékelhető. Drága, de valóban minőségi termék.
Terracotta, Guerlain
: Azonnal megfogja a bőrt, de az igazi barnaság egy óra múlva jelentkezik. Ha intenzívebbé szeretnénk tenni, három órával később újra kell kenni. A zselés állag fényessé teszi a bőrt, és friss érzést biztosít. Egyáltalán nem szárít, arcra és testre egyaránt használható.Kapcsolódó cikkek:

A barna bőr és az önbizalom »
Hisztimentes fürdőruha-vásárlás »
Barnuljunk Lindsay módra! »
Aktiváld bőröd fiatalságát! »
Nati 100% Pure Idea »
Lancome »
Luxusmárkák luxuskezelései luxushelyeken »
Levegőt a bőrnek! »
Miyake első krémje »
Sztártermékek  »
Guerlain »
Versailles és Guerlain, Hotel Trianon Palace & Spa: akár egy álom »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés