'Alkonyat' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Anglia igazi királyai
Korábban már láthattatok egy összeállítást Nagy-Britannia 10 legbefolyásosabb nőszemélyéről, akik egyértelműen uralják az angol divatvilágot. És mivel nincsenek királynők királyok nélkül, most itt a legújabb listánk, melyen az ország 10 vezető férfi divatdiktátoráról olvashattok, akik kezükben tartják a szigetlakók stílusát.
Az év legszexibb vámpírja
Világfájdalom tekintetében, kockás flanelingét tépi szél, miközben egy szál cigi lóg ki szájából. Igen, Robert Pattinson, bár még mindig élen jár, újabban azonban egy másik bőrkabátos vérszívó ejti rabul a női szíveket, mégpedig a Vámpírnaplók veszélyes szépfiúja, Damon Salvatore, azaz Ian Somerhalder.
Alkonyat mint tantárgy?
A vámpírok már az előszobában vannak. Bocsi, már a hűtőben turkálnak és a mi tévénken nézik a világkupadöntőt.
Kiből lesz a cserebogár?
Nők ezrei rajonganak értük, pedig még csak huszonévesek. Ők Hollywood új szívtiprói, de ők is voltak gyerekek. Most összeállítottuk nektek azt a négy szexi színészt, akik gyerekként kerültek a kamera elé, de mára váltak igazán sármos férfiakká. Nézzük, kik lettek képzeletbeli listánk győztesei!
Kristen Stewart nem fél egy kis hajfestéktől
Az egész világ Alkonyat-lázban ég, így nem csoda, hogy milliók kísérik figyelemmel a főszereplő színésznő, Kristen Stewart stílusát. Kristen pedig még véletlenül sem untatja közönségét a megjelenésével: külseje időről időre drámai változáson megy keresztül! Most éppen bronzvörös árnyalatúvá festette tincseit!
Amikor a Hold eltakarja a Napot….
Azt semmiképpen sem állíthatjuk, hogy sokáig várakoztattak volna minket a folytatással a Twilight készítői, hiszen a stáb egymás után forgatta le az Újhold és a Napfogyatkozás filmkockáit. Habár közbejött még egy-két szereplőválogatás és rendezői székfoglalós játék is. Plusz a tömérdek újságcímlap és pletyka arról, hogy Robert és Kristen most tényleg együtt van vagy mégsem. De hagyjuk is a pletykákat, hiszen most a film a lényeg, hiszen itt van, és nem mehetünk el mellette szó nélkül.
A borostás Kellan „Twilight” Lutz boxert villantott
Sokan az új Mark Wahlberget látják a fiatal sztárban, és ha belegondolunk, ez nem véletlen, hiszen korábban Mark is a Calvin Klein kigyúrt teste volt.
Videó! Vajon vámpír lesz Bella?
Amerikában június 30-án lesz az Alkonyat trilógia premierje, hazánkban is várhatóan a nyárra tűzik ki a bemutatóját. Magyar nyelven ugyan még nem jelent meg a film előzetese, de akik már nem bírnak tovább várni, azoknak most megmutatjuk az angol trailert.
Robert Pattinsont pucér nőkkel fotózták!
Robert Pattinson majdnem teljesen pucér nők gyűrűjében pózol az amerikai Details magazin márciusi címlapján. A GQ által legstílusosabbnak kikiáltott színész a remekül sikerült, bár erősen pornográf fotókon bebizonyítja, hogy modellnek sem utolsó!
Ashley Greent meztelenül fotózták!
Az új év első hónapjában eljutottunk odáig, hogy nem csak celebparfüm jut minden hétre, hanem vámpír-, és vérfarkas-vetkőzés is. Legutóbbi cikkünkben arról számoltunk be, hogy Kellan Lutz a Calvin Klein fehérnemű-modellje lesz, és alig telt el egy hét, máris itt a következő vetkőző Twilight-sztár, Ashley Green személyében. Ő azonban, társaival ellentétben, nem egy vezető divatmárkát, hanem egy üdítőitalt népszerűsítő reklám kedvéért vált meg ruháitól.
People's Choise gála 2010-Az év első díjátadója képekben
A díjátadók sorát idén is a People's Choice nyitotta, ahol a celeb világ krémje az új évben először mutathatta meg magát. Színészek, zenészek és tévés személyiségek vonultak végig a vörös szőnyegen mielőtt megtudhattuk kik lettek a nézők kedvencei.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...