'Angelina Jolie' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Angelina Jolie leoperáltatta a melleit
A színésznő a New York Times hasábjain számolt be döntéséről.
Angelina Jolie smink nélkül
…és nem egy homályos paparazzo felvételen, hanem a Louis Vuitton arcaként!
Angelina Jolie style titkai az Utazó című filmben
Angelina Jolie és Johnny Depp legújabb közös filmjének bemutatója nálunk december 29-re várható. Ám míg a filmre várunk, kukkantsunk kicsit a kulisszák mögé.
Jolie: csak csont és más semmi
Horrorfilmekben éjjel az áldozat után nyúló csontvázkezek látványa derengett fel előttünk, mikor megláttuk Angelina Jolie-t azon a minap készült felvételen, melyen kezet fog a pakisztáni miniszterelnökkel.
Gwen Stefani festi fia körmeit
Újabb sokkoló fotó a sztárvilágból! Hollywoodban divat identitászavaros gyerekeket nevelni a porontyainkból?
Angelina Jolie, a modern Mata Hari
Angelina Jolie legújabb filmjében bebizonyítja, hogy pályát tévesztett, ugyanis nem csak a cirkuszi akrobaták, de Rocky és a biztonságtechnika szakemberei is megirigyelhetnék szerteágazó tehetségét. A Salt ügynök című produkcióban színésznőnk visszatér a kémnő szerepébe!
Árverésre bocsátják Angelina Jolie 20 éve készült képeit
Angelina Jolie már meglehetősen korán, 15 éves korában belekóstolt a modellkedésbe. Ekkor készültek róla azok a fekete-fehér fotók, amelyek március 26-án és 27-én kerülnek árverésre a Profiles in History aukciósház jóvoltából. Ti felismernétek a fiatal színésznőt?
Miből lesz a cserebogár?
Mostanában a sztárok gyermekei állnak a média érdeklődésének középpontjában, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a hírességek is voltak gyerekek. Bár a mai fiatalító-technikáknak köszönhetően a celebek második fiatalságukat élik, de néha fel-felbukkan róluk egy gyermekkori fotó azokból az időkből, amikor még senki nem gondolta, hogy milyen kifizetődő lenne tőlük egy autogram, vagy egy hajtincs. Döntsétek el Ti, hogy melyik rút kiskacsa vált a legszebb hattyúvá!
Divatficam a vörös szőnyegen – nyolcvanas évektől napjainkig
Nemrég rendezték meg a nagyszabású Golden Globe díjátadót, ahol elfogadható színvonalon teljesítettek a sztárok ruha ügyileg. De nem volt ez mindig így! Most megmutatjuk nektek azokat a divatficamos darabokat, amikre jobb lenne nem is emlékezni.
Sztárok és a plasztika
Senki se születik tökéletesnek. Valaki képes elfogadni magát a hibáival és akad, aki nem. A sztárvilágban sokan a túlzott megfelelés miatt kénytelen kés alá feküdni. Viszont, vannak igazi fekete bárányok, akik kiállnak a természetes külsejük mellett. És még az öregedés jelei sem késztetik Őket plasztikai műtétre.
Angelina Jolie-t fiatalabbra cserélték
A St. John divatház a termékeit idén már nem Angelina Jolie arcával népszerűsíti, ugyanis a cég képviselője szerint személye beárnyékolta a divatcikkeket. Szerintük a kampányokban már nem a cég és annak termékei, hanem Jolie volt a főszereplő. A színésznőt egy fiatal modell, Karen Elson váltja.
Angelina nagy hajtitka
Angelina Jolie az nő, akit alapvetően természetes szépsége miatt szeretünk. Különleges arcvonásai, gyönyörű haja és jellegzetesen telt ajkai összetéveszthetetlenné teszik őt. Most azonban kiderült, nem barna hajjal született.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...