'Beyonce Knowles' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Hova tűntek Beyonce idomai?
Elvitte a Photoshop!
Ők a divatra szavaztak
November 6-án reggel minden amerikai állampolgár egy kicsit izgatottabban ébredt, mint az év többi napján. Ez volt ugyanis a választás napja, az Election Day, aminek Amerikában hatalmas hagyománya van, ezen a napon ünneplik a demokráciát és a szabad választás lehetőségét. Mindeközben természetesen elnököt is választanak, mi most azt néztük meg, hogy ki miben!
Beyonce a világ legszebb nője
Újabb trófeával gazdagodott Beyonce elismeréseinek a sora: 2012-ben ő nyerte el a világ legszebb nője címet a People magazin összesítésében.
Catfight! Gaga és Beyoncé egymásnak ugrott
Alig néhány hónappal ezelőtt még a legnagyobb barátságban voltak egymással, legalábbis a jól sikerült közös produkció, a Telephone nem árulkodott semmi olyasmiről, mely ennek ellenkezőjét bizonyítaná. Most azonban Beyoncé kifakadt, nemtetszésének pedig azonnal hangot is adott barátai körében. Mint kiderült, nem kellett volna, ugyanis besúgó volt köztük.
Beyoncé mesebeli Afrikája - videóval
Nagy utazásra invitálja az énekesnő az egzotikumok és a divat iránt érdeklődőket.
Kik tervezik az énekesnők fellépőruháit?
Nagyon sokat beszélünk arról, hogy milyen ruhában jelennek meg kedvenc sztárjaink az utcán vagy a díjátadókon. Azt viszont kevesen tudják, hogy egy-egy fellépés alkalmával kinek a kreációit húzzák magukra. Itt az alkalom, hogy kicsit utánanézzünk!
Szexi latex: kinek áll a legjobban?
A latex és bőrhatású leggingsek annyira kedveltté váltak, hogy a szexis anyag átgyűrűzött más ruhadarabokra is. Persze kell némi bátorság hálószobán kívül tetőtől talpig latexben mutatkozni, de fellépések és klipek alatt miért ne?
Tengerpart, nap és Beyonce cicije…
Nahát! Fény derült rá, mit rejt a fürdőruha!
Beyonce szebb, mint valaha
A Knowles család legújabb kollekciójának arca ki más lehetne, mint világhírű csemetéjük, Beyonce. A House of Deréon nevet viselő márka nyári ruháinak lenyűgöző kampányfotói a napsütötte Görögországban készültek.
A sztárok köröm-villantásai
Ki ne imádna lakkozni? Francia, fekete, pink, piros vagy a sima pasztellszínek az örök kedvencek. Most megmutatjuk nektek, hogy a hírességek milyen árnyalatra festik a körmüket.
Pénzért ülnek be a sztárok a divatbemutatókra!
Azt mindig is sejtettük, hogy egy-egy híresség arca nem véletlenül köszön vissza ránk a divatbemutatók közönségének első sorából. Nemrég azonban napvilágot látott egy lista, amiből azt is megtudhatjuk, hogy a sztárok pontosan mennyit is kaszálnak egy ilyen „fellépéssel”.
Divatficam a vörös szőnyegen – nyolcvanas évektől napjainkig
Nemrég rendezték meg a nagyszabású Golden Globe díjátadót, ahol elfogadható színvonalon teljesítettek a sztárok ruha ügyileg. De nem volt ez mindig így! Most megmutatjuk nektek azokat a divatficamos darabokat, amikre jobb lenne nem is emlékezni.
Öltözz úgy, ahogy a sztárok
Vannak hírességek, akiknek nem kell ahhoz stylist, hogy csinosan és ultra trendin fel tudjanak öltözni, akár az utcára is. Most megmutatjuk Nektek a legtutibb szereléseket, amiket már Ti is megbánás nélkül utánozhattok.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...