'Bőr' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Olivia Palermo gardróbba zárva
Neked is lehet olyan divatos és szuper sikkes megjelenésed, mint Palermo kisasszonynak. Bemutatjuk azokat a ruhadarabokat, amik a Te ruhatáradból sem hiányozhatnak, így nem nyúlhatsz mellé egy outfit kiválasztásakor sem.
Kend a hajadra!
A legnagyobb hollywoodi sztárok ragyogó szépségét nap mint nap csodáljuk a magazinok címlapján.
Télen is hidratálj!
Fagy, hideg, csípős szél, levegőt szárító fűtés – egyik sem tesz jót a bőrnek. Eme, nem pusztán esztétikai , hanem egyben szervezetünk elsődleges védővonalát adó szervünknek télen is szüksége van a gondoskodásra – köztük a megfelelő hidratálásra.
Készíts fel a bőröd az őszre!
Feleslegesnek tartod? Akkor simítsd végig az arcodon a kezed – Szárazabb a szokottnál? Netán hámlik? Lehet, hogy mégse olyan nagy butaság rendbe szedni a bőröd, mielőtt beáll a hűvös, esős, szeles idő?
A bőré lesz a főszerep
2011 őszi-téli szezonjában a bőré lesz a főszerep, szőrmével spékelve.
Számoljon le a foltokkal! (X)
Drága kezelések nélkül is megszabadulhat a nemkívánatos pigmentfoltoktól.
Adjon egy újabb esélyt bőrének! (X)
Eltérő megközelítés, meglepő hatás, meggyőző eredmény.
Bőr és magas derekú fazon
Ahogyan a ruhák, úgy a fehérneműk is számtalan változatban készülnek napjainkban, így nem meglepő egy bőrből készült fehérnemű-kollekció sem. Különösen a nők számára, hiszen egy szép fehérnemű épp olyan fontos, mint egy szép cipő.
Természetes, regeneráló szépségtippek
Reggeli, puffadt arc, karikás vagy vörös szemek, kócos, száraz szénakazal. Ilyen és hasonló problémákkal ébrednek nők és tinilányok milliói a földön, mikor reggel a tükörbe néznek egy átbulizott éjszaka után. Ilyenkor tétlenül állunk tükörképünket bámulva, és azt kívánjunk, bár jönne a jó tündér egy kis varázslattal. Most elárulunk néhány trükköt, mellyel te magad is helyrehozhatod külsődet a reggeli káoszban.
Szeretem a bőröd illatát
A Loewe az idén még inkább magára szeretné vonni a figyelmet, ezért hírességeket kért fel, hogy ikonokként népszerűsítsék a márkát. Egy egészen új arculatot igyekszik mutatni nekünk, megtartva bőr iránti lelkesedését.
Doutzen, a domina
A Numéro magazin legújabb számában a gyönyörű szőke modell, Doutzen Kroes pózol dominának öltöztetve. A fotózás kellékei: fűző, pálca, maszk és persze bőr, minden mennyiségben!
VIDEÓ! Csak a fashion.hu láthatta Gabo legújabb kollekcióját!
Nemrégiben nagy sikert aratott körötökben Gabo, akit akkor kiegészítőin, csodásan vad és szexis bőrkesztyűin keresztül mutattunk be Nektek. Ezért ellátogattunk új, ősz-téli kollekciójának kampányfotózására, hogy elsőként a fashion.hu olvasói kukkanthassanak bele a Gabós kollekcióba.
Divatos kiegészítők - ismerd meg Juhász Dórát!
Juhász Dóra, 2008-ban végzett a MOME-n textiltervezőként, bőr szakon, s az óta aktívan dolgozik designerként. Ez a szó több szakmai területet is fed, például tárgytervezés, jelmeztervezés, öltözék-kiegészítő tervezés. Ő pedig igyekszik is mindenbe belekóstolni.
Ismerd meg Gabót!
Végre Magyarországon is nő a kereslet az igényes, kreatív, tökéletesen formatervezett divatcikkek iránt. Még nagyobb örömet jelent számomra látni, hogy e divatcikkeket nem csak a külföldi nagy tervezők szalonjából szerzik be a fanatikusok, hanem a hazai tervezők termékeit egyre inkább előtérbe helyezik. Nem véletlen, hiszen látva a kínálatot, igencsak elégedettek lehetünk a feltörekvő generációval. És ha az igényességről, luxusról beszélünk, mi más juthatna eszünkbe a hazai divat világából, mint a Gabo márkanév. Fölkerestük hát Szerencsés Gabriellát, és brand-jéről faggattuk.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...