'Brad Pitt' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Hollywoodi ragadozók
Na ne gondoljuk egyből, hogy átváltunk természettudományos profilra a divat helyett, különben sincs az angyalok városában rezervátum. A világon mindig is voltak válások és gaz módon elszeretett férjek, miért épp az álomgyár A listás vadjai maradnának ki a sorból. Az idén Johnny Depp-et csalták lépre, Brad Pitt után szabadon. Nézzük, ki a pimasz csábító, aki levadászta az egyik legszexisebb hímet a világon.
Feszület, Dior, koporsó
Ne ítélj elsőre - tartja a mondás. Mi is amondók vagyunk, és inkább tartózkodunk tőle, hisz még a reklámfilmet sem láttuk. Hogy is láttuk volna, nem vagyunk váteszek, Diorék még le sem forgatták. Robert Pattinson neve pedig meg sem száradt a szerződésen, amit aláirt a francia luxusmárkával három évre, cirka 12 millió dolláros gázsi fejében nagykövetkedik a ’parfümosztályon’.
Palackba zárt szellemiség
Kedvenc márkánkat ruha, cipő és kiegészítő formájában szerezhetjük be. Ha azonban arra vágyunk, hogy testünket ne csak körülvegye, de körül is lengje az adott divatház szelleme, a legjobb megoldás, ha egy parfümöt választunk. Vessünk rá egy pillantást, mit kínálnak nekünk a ,,nagyok” az őszi szezonra!
Gwen Stefani festi fia körmeit
Újabb sokkoló fotó a sztárvilágból! Hollywoodban divat identitászavaros gyerekeket nevelni a porontyainkból?
Menő a mama kedvence
Mindenki azt hangoztatja, hogy a lányok a rosszfiúkat szeretik – ez azonban nem igaz! A legújabb divatőrület, ami leveszi a jóravaló leányzót a lábáról, az a teddy boy külső: a 40-es éveket idézi, és olyan, mintha egy angol úriembert ötvöztek volna egy vidéki lovászfiúval. Mi az, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki igazi teddy boy legyen?
Top 5 pasi – kicsit másként
Fordult a kocka! A helyes és egyben divatos top 5 listánk után most bemutatjuk a sármos, de rémes ízlésű pasik névsorát. Bizony, megesik, hogy stílustanácsadásra szorul egy-két híresség. Még az olyan csodaszép színész is, mint Brad Pitt!
Elburjánzó arcszőrzetek Hollywoodból!
Számtalan TV reklámban találkozhattunk híres férfi sztárokkal akik babapopsi simaságú arcukkal próbálták eladni a legújabb borotvát vagy borotvahabot hímnemű embertársainknak. Úgy tűnik azonban valami globális szerződésbontás történhetett, ugyanis egyre több híresség enged teret elburjánzó arcszőrzetének.
Sztárok és a plasztika
Senki se születik tökéletesnek. Valaki képes elfogadni magát a hibáival és akad, aki nem. A sztárvilágban sokan a túlzott megfelelés miatt kénytelen kés alá feküdni. Viszont, vannak igazi fekete bárányok, akik kiállnak a természetes külsejük mellett. És még az öregedés jelei sem késztetik Őket plasztikai műtétre.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...