'Britney Spears' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Görbe tükröm mondd meg nékem!
Szinte hihetetlen, de vannak olyan előadóművészek, akik anélkül is kivágják a magas c-t, hogy az egész világ arról beszélne másnap, micsoda botrányos fellépőruhában lépett színpadra. Elképzelhetetlen, de valaha mégis igaz volt, hogy Whitney Houstonról regélt a fél földkerekség, és nem a polgárpukkasztó imázsa miatt. Elhisszük, hogy szükség van a sok hűhóra, és nem elég manapság az, hogy valaki jól tud énekelni, de mondja már meg nekünk kedves Milady Gaga, ugyan miért kell a legmesszebbmenőkig elmenni?! Lássuk, miben pukkasztanak polgárokat a showbiznisz eltévelyedett angyalkái!
Miben jön Brtiney Budapestre?
Azt nem tudni, hogy milyen ruhát visel majd, mikor megérkezik Magyarországra, ám abba már bepillantást tudunk nyújtani, milyen fellépőruhákkal kápráztatja majd el rajongóit szeptember 30-i koncertjén.
Britney a végzet asszonya?
Alig néhány napja jelent meg a boltokban Britney Spears legújabb, szám szerint a hetedik stúdióalbuma, de az énekesnő máris aktív promócióba kezdett. Amerika legnézettebb kibeszélő műsoraiban jelent már meg, most pedig az ismert olasz divatguruval szövetkezett, hogy a Femme Fatale névre keresztelt album promóképeit a tervezőpáros ruháiban pózolva készítse el.
Rá se lehet ismerni Britney Spearsre!
Az énekesnő újra ellepte a médiát most, hogy a küszöbön áll hetedik, Femme Fatale címmel illetett stúdióalbumának megjelenése. A kampányhadjárat újabb állomása a V Magazine, melynek fotóin rá se lehet ismerni az egykori tinibálványra.
Kik tervezik az énekesnők fellépőruháit?
Nagyon sokat beszélünk arról, hogy milyen ruhában jelennek meg kedvenc sztárjaink az utcán vagy a díjátadókon. Azt viszont kevesen tudják, hogy egy-egy fellépés alkalmával kinek a kreációit húzzák magukra. Itt az alkalom, hogy kicsit utánanézzünk!
Pophercegnő = Parfümhercegnő? Britney Spears új illata
Curious, Fantasy, Believe. A fanatikus rajongók, azt hiszem, e nevek alapján rögtön rávágják, melyik énekesnő parfümjeiről van szó. Britney Spears az elmúlt évek során már számos illattal örvendeztetett meg bennünket, és úgy tűnik, a pop hercegnője továbbra sem akar elillanni a köztudatból, szeptember végétől ugyanis megjelenik legújabb tervezésű aromakombinációja.
Terhesek és meztelenek
A legújabb várandósan meztelenül címlapra kerülő sztár nem más, mint Claudia Schiffer. Mondhatni beállt a sorba, mert manapság hatalmas divat lett ez a gyakorlat. Nemcsak sztárok, de átlagos nők is előszeretettel fordulnak fotóshoz, hogy megörökítsék testüket egy művészi fotón.
Britney büszke a testére
Megmutatja photoshop nélkül is.
Britney Spears hétköznapi viselete
A popsztár a laza, egyszerű stílust részesíti előnyben, mikor nem a színpadra vagy vörös szőnyegre készül. Ezen nem is csodálkozunk, hiszen Britney már anyuka, így alig van ideje a flancolásra. Viszont így is nagyon csinos és divatos! Nekünk tetszik.
Három fotós és Britney, szinte retusálás nélkül
A Candie’s fehérneműcég másodszorra is felkérte Britney Spearst, hogy legyen a márka arca. A kampány képeit pedig a világ három legjobb fotósával, Annie Leibovitzcal, Mark Seligerrel és Terry Richardsonnal készíttették el. Kukkantsunk be a kulisszákba, és nézzük meg a végeredményt!
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...