'Christian Louboutin' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Ettől még Beckhamné is elalél!
Christian Louboutin eddig soha nem látott magasságokba tör – legalábbis cipősarkak terén.
Louboutin ecsetet ragadott
Christian Louboutin újragondolt néhány híres festményt.
Mutasd a házad, megmondom ki vagy- Christian Louboutin!
Bizonyára nemcsak én nézegetem szívesen, milyen házban vagy lakásban élnek a híres tervezők, hanem Ti is. Így most eljött az ideje, hogy bemutassuk nektek, hol is álmodja meg különleges kreációit a vörös talpú cipők koronázatlan királya, Christian Louboutin. Nos, akkor pillantsunk be a birodalmába!
Elkészült a három Louboutin divat Barbie!
Hárman párban - szól a dal is. A nagy cipőtervező, Louboutin is ennyi babát álmodott meg a Barbie cége, a Mattel számára. A legnagyobb számot azonban a hozzájuk tartozó kiegészítők jelentik!
Paris Hilton lenyúlta Louboutin ötletét!
Újabb utánzás a divatvilágban, tudjuk, megszokott dolog ez, a nagy divatcégeket és tervezőket utánozzák a kisebb, tömeggyártásra szakosodott márkák.
Louboutin eltapossa a világot?!
Imádjuk Louboutin cipőit, sokan igencsak messzire mennének, hogy szert tegyenek egy ilyen lábbeliremekre. Ritkán találkozhatunk reklámjaival, de most úgy tűnik, a mester úgy érezte, pusztán a neve és a lábai előtt heverő hírességek, mint referencia, kevés a sikerhez. Vagy emlékezetessé akarta tenni az ősz-téli kollekciót? Sikerült neki!
Christian Louboutin Resort kollekciója
Bizonyára minden megszállott cipőrajongó szíve megdobban, ha Christian Louboutin-ról van szó. Nincs ez másképp velem sem! Éppen ezért nem mehetek el szó nélkül a legújabb tavaszi kollekció mellett.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...