'címlap' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Salma Hayek by Mario Testino
A szépsége mellett tehetséggel is bőségesen megáldott színésznőt a neves divatfotós, Mario Testino kapta lencsevégre.
Szeptemberi mega címlapszemle
Ahogy egyre magasabban helyezkedik el az ingerküszöbünk, úgy válnak egyre figyelemfelkeltőbbé a sajtótermékek címlapjai is.
Divatozó hősnők
Gyönyörűek és elbűvölőek. Mindenki ismeri őket, bár nem is valós személyek. Ez persze nem akadályozza meg őket abban, hogy elfoglalják a kultikus divatmagazin, a Vogue címlapját.
Christina Aguilera, a címlapbitorló!
Christina Aguilera lesöpörte a címlapokról vetélytársait!
A topless cica…
Két újság, egy modell és az ő cicije…Miranda Kerr a legjobban kereső modellek 10-es listáján is szerepelt, nem véletlenül.
Terhesek és meztelenek
A legújabb várandósan meztelenül címlapra kerülő sztár nem más, mint Claudia Schiffer. Mondhatni beállt a sorba, mert manapság hatalmas divat lett ez a gyakorlat. Nemcsak sztárok, de átlagos nők is előszeretettel fordulnak fotóshoz, hogy megörökítsék testüket egy művészi fotón.
Tudjuk! Pattinson unalmas! Viszont dögös…
Igen, unalmas már, hogy a csapból is a vámpírok és Robert Pattinson folyik! Viszont még mindig tény, hogy döglenek utána a csajok! Na, ezért készültek ezek a fotók…
Cheryl Cole érzéki pillantása
A Harper’s Bazaar UK júniusi számában nem más pillantgat az olvasókra érzékien, mint Cheryl Cole.Hogy válik-e férjétől, aki galád mód többször is megcsalta? Most úgy tűnik, hogy nem. De ki tudja...
Vanessa Hudgens és barátnői a címlapon
A Nylon magazin május számában egy hosszabb riportot közölnek Vanessa Hudgensszal, Ashley Greene-nel és Portia Doubleday-jel. A három grácia a magazin címlapfotóján is szerepel.
Demi Moore újra húszéves!
A gyönyörű színésznő az amerikai Harper’s Bazaar áprilisi számában egy egészen egyedi és csodás képsorozattal jelentkezik. Hatalmas széken ücsörög, végtelen hosszú csigalépcsőről etet egy hatalmas zsiráfot és temérdek piros lufi között táncol. Demi szebb, mint valaha! Talán Aston hatására történik mindez vele?
Monica Bellucci terhesen is vetkőzik
A híres olasz színésznő kitárulkozik.
Naomi Campbell dupla hódítása
Naomi Campbell most igazán belehúzott! A sötét bőrű szépség egyszerre két ütős anyaggal jelentkezik az orosz Vogue áprilisi számában. Plusz a címlapon is ő szerepel. Vajon így kíván visszavonulni a topmodell?
Énekel, ruhákat tervez és gyerekeket nevel
Az In Style magazin áprilisi számában Gwen Stefani tündököl. A címlap mellett egy egész fotósorozat készült az énekesnővel, amit elnézve nehéz elhinni, hogy ez a szőke ciklon bizony már elmúlt negyven.
A Nő kontra a Férfi
Meglepő kampánnyal rukkol elő az idén a French Connection. A reklámfotók alapkoncepciója az, hogy minél jobban megmutassák a férfi és a női divat közötti különbséget. Hogy ez mennyire sikerül nekik, azt eldönthetitek a képek alapján.

Megan Fox ruhában is képes pózolni!
A gyönyörű amerikai színésznő eddig inkább félmeztelen, erotikával túlfűtött fényképeivel hívta fel magára a figyelmet. (Gondoljunk csak az Armani kampányra.) Megan Fox most egy tőle szokatlanul visszafogott, mondhatni túlöltözött sorozattal jelentkezik az angol Harper’s Bazaar áprilisi számából. Talán ezzel is bizonyítani akarja, hogy elég érett egy komolyabb szerepre?
Lindsay Lohan letolta a bugyiját!
Nemrég felröppent a hír, miszerint Lindsay Lohant hamarosan a Playboy hasábjain láthatjuk viszont. A színésznő a felkérésre nem is akárhogy készül, hiszen az egyik leghíresebb fotós, Terry Richardson kapta lencsevégre az amerikai Purple magazin számára, Playboy-képeket meghazudtoló pózokban.
Modellkedj és háborúzz!?!
A New York Times T elnevezésű, leginkább divattal foglalkozó lapja nem régiben készített egy fotósorozatot Mihalik Enikővel. A képek témájául a new yorki nagyvárosi dzsungel és a katonai ruhák szolgáltak.
Lara Stone mindent megmutat!
A világ legkeresettebb modelljéről Mert Alas és Marcus Piggott készített egy meglehetősen pikáns fotósorozatot az amerikai Interview magazin számára. Az újság amellett, hogy bemutatja a 26 éves modell pályafutását, címéhez híven egy interjút is leközöl, melyet nem más készített a fiatal tehetséggel, mint Marc Jacobs!
Mi is az a French Chic?
Az orosz Harper’s Bazaar márciusi számában Isabeli Fontanaval készült egy remek fotósorozat, melyet most megmutatunk nektek. A képek témája az bizonyos különleges francia stílus, mely egyértelműen felismerhető, mégis nehezen meghatározható.

Nicole Kidman duplázik?
Gyönyörű fekete-fehér képek láttak napvilágot Nicole Kidmanről –két olasz Vogue magazinban is. A helyszínekből és a színésznő öltözetéből arra következtethetünk, hogy a fotók egyszerre készültek, de csak a legszexisebbek kerültek be a magazin férfiközönséget megcélzó kiadásába.
Csúnyácska kislány volt, ma dögös csaj
Az olasz Vogue márciusi számában egy rég nem látott ismerős kacsint ránk pajkosan. A fiatal lány nem más, mint a gyermekszínészként ismertté vált Dakota Fanning, aki bizony, a képek tanúsága szerint is, ifjú hölggyé érett.

Az ember legjobb barátjával pózolni tuti siker
Ebbel pózolni mindig tuti siker! Ki ne imádná ezeket a szőrös kis játszópajtásokat? Mindig boldogok, örömmel fogadják az embert és szeretetük határtalan. Nem csoda, ha többször is úgy dönt egy-egy nagyobb magazin, hogy ebeket választ a modellek mellé a fotósorozatra. Ez most is így történt a német Vogue-ban.
Egy angyali tekintet Franciaországból
Nos, hogy színésznő mennyire él még Franciaországban kétséges, hiszen Marion Cotillard 2008-as Oscar díjas alakítása után egyhamar a Világ egyik legjobban keresett színésznője lett. Most viszont visszatért hazájába és a márciusi Elle címlapjáról tekint vissza rajongóira.
Hajrá Enikő! Újabb világhírű fotósorozat
Az amerikai Harper's Bazaarban Mihalik Enikővel jelent meg egy hosszú fotósorozat. A képek témája: a globális felmelegedés elleni harc, melyre Peter Lindbergh képei igyekeznek felhívni a figyelmünket.

Cindy Crawfordon nem fog az idő?
Cindy Crawford nem öregszik. A szupermodell az angol Harper’s Bazaar márciusi számának címlapján pózol, és pontosan ugyanúgy néz ki, mint 10 évvel ezelőtt. Ki gondolná, hogy már 43 éves?
Victoria Beckham az amerikai Glamour címlapján
Igazi amerikai születésnapi partit tartott Victoria Beckham. Nos, félreértés ne essék, a nagyszabású ünnepély ezúttal csak a magazin hasábjain valósult meg. A focista feleség egy golden retriever kölyök kutyussal állt a kamerák elé, és bulizott hajnalig.
Szépek, boldogok és még barátnők is!?
Az amerikai Marie Claire magazin legújabb számának borítóján Jennifer Garner és Jesica Biel mosolyognak jóízűen. A kettős címlaplány-választás apropója, hogy a márciusi szám fő témája a nők közötti barátság, ha egyáltalán létezik ilyen, és az örökös rivalizálás.
Madonna expasija tűsarkúban!
The boy címmel jelent meg egy fotósorozat Madonna exkedveséről, Jesus Luzról. A fiatal modellt nevetséges ruhákban és pózokban láthatjuk az Armani Exchange kampányt is jegyző fotós, Tom Munro által készített képeken. Úgy látszik Jesus tényleg mindent bevállal!
Rút kiskacsából Hollywood legújabb csillaga
Tim Burton legújabb filmjének, melynek címe Alíz Csodaországban, főszereplője mindössze 20 esztendős. Ő Mia Wasikowska, aki egy csapásra nagy népszerűségre tett szert. Erre a Teen Vogue szerkesztősége is felfigyelt és felkérték a színésznőt egy meseszép fotósorozatra.
Szerelem nyolc testen
Alig pár hét van hátra a Valentin napig, és ezen alakalom örömére az amerikai Love magazinban nyolc topmodell állt kamera elé teljesen meztelenül. Régebbi és az új generáció együttes erővel bizonyította, a modellek többek, mint tökéletesek. Versenyről szó sincs, itt ugyanis mindenki egyenrangúan gyönyörű!
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...