'Cipő ' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Victoria’s Secret Kirkwood sarkakon
A bemutatón a fantasztikus fehérnemű kreációké a főszerep, de a tökéletes összképhez bizony megfelelő cipőkre is szükség van. Idén egy egész kollekciót terveztek a bemutatóra, ami sok nő „must have” listájára került azonnal. Nicholas Kirkwoodot a Victoria’s Secret bemutatók stylistja, Sophia Neophitou-Apostolou kérte fel az igencsak komoly feladatra.
Iris Schieferstein és a kecskelábú szatírok
Mint ahogy régóta köztudott, a művészet nem ismer határokat, melyek keretek közé szoríthatnák az alkotót. Némely művész kifejezett célja a megbotránkoztatás, mellyel ha nem is feltétlenül szimpatizánsokat, de érdeklődőket vonz. Iris Schieferstein azon alkotók közé tartozik, akik megdöbbentő és olykor visszatetszést keltő munkáikkal hívják fel magukra a figyelmet. Esetében a képzőművészet és a divat olyan elegyéről van szó, mely nem kimondottan könnyen emészthető, illetve – ízléstől függően – esztétikus.
A narancsvidék cipői
Rachel Bilsont legtöbben Summerként ismerik az Orange County című sorozatból, mások pedig mint cipőtervező ismerkedtek meg a nevével. Nemrégiben piacra dobott egy saját tervezésű cipőcsodákat felsorakoztató kollekciót, amiben segítségére volt a neves tervező, Steve Madden is.
Mit árul el rólad a cipőd?
Sportos, kényelmes lapos, gyilkos tűsarok? Melyik a kedvenc lábbelid? Gondolkoztál már azon, hogy mit árul el rólad, az ízlésedről, az érzelmi életedről, az emberekhez való viszonyodról?
Sportcipőben az oltár előtt?
Minden menyasszonyban felmerül a kérdés, hogyan lehetséges esküvői cipőben egyszerre csinosan és kényelmesen megjelenni életük legszebb napján.
Cipők, amikben még Lady Gaga se tud járni
Az énekesnő már jó pár olyan lábbelit felvonultatott, melyekről még csak nem is álmodtunk. Habár a többségükben ügyesen lépked, akad olyan cipő is, mely bizony feladja neki a leckét. Nem hiszed? Akkor nézd csak az alábbi képeket!
Csak a macska el ne kapjon!
Újabb mintapéldány az őrült cipők piacáról.
Topánszörnyek
Annyira rondák, hogy beléjük kell szeretni!
Atléták a babakocsiban
Mondják, hogy az aktív életmódra nevelést ajánlatos már korán elkezdeni. Na de ennyire?
Pasiktól loptuk a magas sarkat!
A 20. században a nők és a magas sarok egyszerűen összenőtt. Minden magára adó nő, ha kilépett az utcára, bizony a kényelmes lapos sarkú cipőit otthon hagyta, mert a nőies viselet munkában, közösségi életben egyaránt elvárás volt. Lapos sarkú, elegáns női cipőket pedig egyetlen cipőtervező sem alkotott.
Újra divatba jön a magas talpú cipő?
Meglepő dolgot láttam a Prada legutóbbi bemutatóján. Hirtelen azt hittem, hogy káprázik a szemem, de kiderült: kísért a múlt.
Te is csak távolról csodálod a tűsarkakat?
Ha lenne olyan poszt, hogy a magassarkú nagykövete, azt minden bizonnyal Victoria Beckham nyerné el. A Spice Girlből divattervezővé és egyben divatikonná avanzsált sztár lábán még nem láttunk lapossarkút. Sőt, 2007 júniusában is magasított sarkakon tipegett le a baseballpályára, hogy elvégezze a kezdődobást a Los Angeles Dodgers és a New York Mets meccsén.
Top 3 cipő Karácsonyra
Karácsony közeledtével sokunkban felmerül a kérdés: mit vegyünk fel, miben ünnepeljünk? 24-én általában mindenki a szűkebb családjával énekli a "Mennyből az angyal"-t a karácsonyfánál, 25-én megérkeznek a nagymamák, unokatestvérek, a 26-a pedig a barátoké. Nos, mi mindhárom napra találtunk meseszép cipőket, amik tényleg feldobják ezt az ünnepet!
5 jó tanács, hogy mire figyelj téli cipő vásárlásakor
Télire lábbelit vásárolni sosem könnyű dolog, hisz nemcsak szépnek, de praktikusnak is kell lennie az álom darabnak. Sokszor belesétálunk azonban olyan csapdákba, amelyek miatt később a drága pénzért vásárolt cipellő inkább átoknak, mintsem áldásnak tűnik. Segítünk, hogy elkerülhesd ezeket a csapdákat!
Helló Reebok!
Megérkezett a legújabb szőrös kis kedvencünk! A Reebok által kitalált és népszerűsített, úgynevezett Plush Kitty Sneaker, azaz a puha plüss anyagból készült, Hello Kitty nevével fémjelzett surranó, amely amellett, hogy vidám és vicces, kifejezetten kényelmes viseletet biztosít gazdájának.
Nike – Surranó fantázia (2. rész)
A győzelem istennőjéről elnevezett Nike-ról már előző cikkünkben kiderült, hogy nem csupán megbízható termékei, de egyedi sneakerei miatt is méltó a nevéhez, hiszen ezeknek a kreatív cipőknek köszönhetően a sport és a divat terén egyszerre arat győzelmet. Húzzuk fel tehát surranónkat, és folytassuk tovább sétánkat e különleges és vagány lábbelik útján ott, ahol abbahagytuk!
Dr. Martens 50 éves bakancsai
Régen bakancsot csak a katonák vagy a munkásemberek hordtak, főleg télen, hiszen jó melegen tartja a lábat. Napjainkban már utcai viseletnek számít - persze előny egy divatos darab, ha nem akarjuk, hogy lábbelink egy katona bakancsára emlékeztessen.
Nike - Surranó fantázia (1. rész)
A Nike tudja, hogyan engedje szabadjára a fantáziáját! A világhírű és nagy múltú amerikai sportszermárka már évtizedek óta gyártja fantasztikus és minőségi termékeit a mozgás szerelmeseinek, nemrég azonban rájöttek arra, hogyan tudnák még tovább növelni népszerűségüket úgy, hogy ne csak a sport, de a divat rajongói is megtalálják náluk vágyaikat.
Extrém pop-art cipők
Extrém cipőkből a divatvilágban nincs hiány, sőt. Minden héten kijön egy-egy olyan kollekció, ami különleges, már-már hordhatatlan lábbeliket is magába foglal. Ezúttal Nicholas Kirkwood lát el minket extrém darabokkal.
Légy Te is pin up lány! II.
Előző összeállításunkból már megismerkedhettetek a pin up stílussal. Most pedig bemutatjuk nektek ennek a divatirányzatnak a koronázatlan királynőjét, Dita Von Teese-t. A burleszk táncosnő tökéletesen hozza a klasszikus pin up követelményeket. Ismerjük meg most a stílusát kicsit közelebbről!
Nagy őszi cipőkalauz
A dizájnerek az idei szezonban is a lehető legváltozatosabb cipőcsodákat álmodták a kifutókra. Hogy megkönnyítsük a válogatást, készítettünk egy kis összefoglalót a sokoldalú őszi-téli cipődivatról!
Találd meg a megfelelő cipőt a bulira!
Biztos Te is kerültél már olyan helyzetbe, mikor egy buli előtt tökéletesen felöltözve már csak a tökéletes lábbelit nem találtad sehogy sem. A diszkóban viszont ugyanúgy megnézik a cipőd, mint bárhol, ezért nem árt résen lenned, ám a kényelem is fontos szempont!
Még egy celeb nevével bővül a cipőválaszték
Az 1987-es születésű brit énekesnő stílusa mindig is téma volt a média számára. Vörös haja feltűnést keltett, ha viszont nem hajáról és különleges, színes ruháiról beszéltek, akkor a bugyi nélküli koncertjeiről.
Elképesztő cipők graffitisektől
A graffiti az 1960-as években terjedt el Nyugat-Európában mint divatjelenség. A graffiti művelőinek két csoportja van: az egyik csoport kedvtelésből készíti festményeit (díszítő festők), a másik csoport pedig bárhol otthagyja kézjelét (bomberek).
Harci cipőt mindenkinek!
Bizony, ez nem vicc. Bemutatjuk nektek az idei szezon egyik legsajátosabb cipőjét, amit inkább tudok elképzelni egy gladiátorviadalon, vagy Lady Gaga klipjében, mint az utcán egy női lábon. Most nézzük meg, kinek a fejéből pattant ki az ötlet egy ilyen lábbeli elkészítésére!
Lépj be Christian Louboutin fantáziabirodalmába!
Ha létezne a „cipőmennyország”, valószínűleg pontosan úgy nézne ki, mint Christian Louboutin őszi/téli kampányképei. Nem csak a kifordított mesevilág, de az Avatar és Atlantisz rejtélyes története is inspirálta a tervezőt a képek készítésénél, valamint a kollekció megtervezésénél is.
A millió dolláros baby
Megtaláltuk Hamupipőke elveszett gyémánt cipellőjét! Gyönyörű, csillogó és 155.000 dollárba kerül. A cipők királynőjének is méltán nevezhető műalkotásba, azt hiszem, nem csak a gonosz mostohatestvérek passzíroznák bele bármi áron akár két számmal nagyobb lábukat.
Minden időben - Tisza cipőben!
Egy időre majdhogynem feledésbe merült, de hála a több éve tartó retro-láznak ismét előszeretettel kapkodják le a boltok polcairól az egyszerre nosztalgikus, de ugyanakkor kultikus márkát, a Tiszát.
Gyilkos sarkak
Sok mindennel ki lehet tűnni a divat világában, ugyanígy a magas sarkú cipők közül is - Ruthie Davis bár nagy fába vágta a fejszéjét, mégis sikerült a terve.
Luxuscipők á la Moreschi
Bizonyára kevesen ismerik közületek a Moreschi divatmárka nevét. Ez a cég magas minőségű bőráruk, főként cipők gyártásával foglalkozik. Most szeretném Nektek kicsit közelebbről is bemutatni ezt a divatházat!
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...