'Converse' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Örökkön-örökké
A stílus első számú fegyverei azok a klasszikus ruhák és kiegészítők, melyek oly mélyen bevésték magukat a divat történelmébe, hogy szinte egyet jelentenek azzal. Örök darabok, melyekkel egyszerűen nem lehet mellényúlni és nemes egyszerűségük miatt mindig maradandó emléket hagynak.
Missoni + Converse = Siker
A Missoni lazára, a Converse komolyra vette a figurát, és úgy döntöttek, hogy 2012 őszi/téli szezonjában egy csapatot fognak alkotni. A közös munka során a két márka úgy őrizte meg jellegzetes stílusát, hogy egyszersmind tökéletesen alkalmazkodtak egymáshoz. Míg a Missoni a mintát, addig a Converse a formát hozta magával. Ennek eredményét most láthatjátok!
A Converse rabja vagyok
Eshet az eső, fújhat a szél, süthet a nap vagy a hőmérő higanyszála jócskán 0 fok alatt maradhat, sok fiatal, de még az idősebbek közül is jó páran esküsznek a Converse-re, mint cipőmárkára. Vajon mi lehet a köznyelvben sokszor csak dorkóként emlegetett darab titka? Ennek próbáltam utánajárni.
Ciki vagy trendi a cipőnadrág?
Azt hittük, 2008-as feltűnésével együtt ugyanazon évben el is tűnt a shoes pants őrület. Most azonban ismét felütötte fejét, a 23. Kids’ Choice Awardson. Will Smith lánya vállalta be a feltűnő darabot.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...