'Díjátadó' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
A hét divatbűnözője: Abbey Clancy
A hosszúcombú modell a nyilván eltévesztette, milyen eseményen is van jelenése.
Visszatértek a régi nagy fiú bandák!
A Backstreet Boys és a New Kids on the Block együtt próbálja visszaszerezni a régi rivaldafényt.
És a díjat kapja...
,,Nagy nap ez a mai!” – gondolhatta november 16-án Billy Reid. A világ első számú stílusmagazinja, a Vogue által létrehozott úgynevezett divatalapítvány ugyanis őt választotta nyertesének, és ezzel Billy életében egy egészen új korszak kezdődik…
Díjátadó Lady Gaga nélkül? Ő ezt is megoldotta!
Vasárnap este bizonyára sokakban felmerült a nagy kérdés: ha Lady Gaga Magyarországon koncertezik, ki fogja majd átvenni a díjakat Madridban? Nos, úgy látszik, az énekesnő ezt is megoldotta minden gond nélkül.
Europe Music Awards - a jelöltek
Az MTV EMA 1994 óta kerül megrendezésre - VMA-val ellentétben itt a legtöbb díj a nézők szavazata alapján dől el. Minden évben máshol rendezik meg, bár van olyan ország, amely már többször is helyet adott a neves zenei eseménynek (pl. az Egyesült Királyság és Németország). Az idei díjátadó a madridi Caja Mágica sportarénában lesz, november 7-én, melyet az MTV Music Tv fog majd közvetíteni este 21:00-kor.
Lássuk a nyerteseket - Bravo Otto 2010
Idén 18. alkalommal rendezték meg a Bravo OTTO díjátadó gálát!
Magyarország legnépszerűbb ifjúsági lapja, a BRAVO idén tizennyolcadik alkalommal adta át a BRAVO OTTO díjakat. Június 5-én a WestEnd City Center Millennium Tetőteraszán hatalmas tömeg előtt rendezték meg a magyar zenei élet népszerű díjátadó gáláját.
A Chopard szerencsét hoz a sztároknak!
A Chopard ékszerek talizmán mivolta lehet az egyik lehetséges magyarázat arra, hogy miért választotta olyan sok híresség kiegészítőül az idei Oscar gálára. A másik, hogy csodásak, csillognak-villognak, vonzzák a tekintetet, és egy ilyen csecse-becse birtoklása minden nő álma.
Miley Cyrus vagy Jennifer Lopez döntött jobban?
Oscar ruha-összeállításunk második körében az A-vonalú estélyik kerülnek terítékre, igazi tobzódás ez az érdekes kreációkban. Sokkal izgalmasabbak, mint egyenes vonalú társaik, de azt döntsétek el Ti, hogy ki volt a legszebb az Oscar vörös szőnyegén?!
Jól választottam az Oscarra? I.rész
Az Oscar gála sokakat nem is annyira a nyertesek és a filmek, hanem a ruhaköltemények miatt érdekel. Évről-évre a legnagyobb divattervezők és divatházak vonulnak itt fel a vörös szőnyegen, sztároknak, színészeknek és színésznőknek álcázva magukat. Két körben mutatjuk be Nektek az idei legérdekesebb ruhákat, először az egyenes vonalú kreációkat vesszük górcső alá, másodszor pedig az A-vonalú, terebélyesebb darabokat vizsgáljuk meg.
BAFTA díjátadó képekben
A BAFTA-díjat, a Brit Film- és Televíziós Akadémia ítéli oda évről-évre számos kategóriában. Idén tarolt a Bombák és földje és természetesen az Avatar, színészek közül pedig, George Clooney és Carey Mulligan a nagy nyertesek. Most azonban ne filmes szemmel, hanem divatkritikusként nézzük végig az este történéseit.
Gaga most emeletes tortának öltözött
A New York-i származású énekesnő triplázott az angol díjátadón nemzetközi kategóriákban. És a ruhája sem semmi.
Gyönyörű? Botrányos? Viccnek is rossz? GRAMMY 2010
A vörös szőnyeg csuda egy hely! Mondhatni, hogy a különböző díjátadók és nagyesemények legfontosabb tere, hiszen itt készül a sztárokról a legtöbb felvétel. Ezért is nagy-nagy felelősség a ruhaválasztás, jól meg kell gondolni. Döntsd el Te, ki fogott mellé és ki volt igazi díva a Grammy gálára való belépéskor!
Ki a legszebb Cavalliban?
Az idei Golden Globe sem múlhatott el csodás Roberto Cavalli estélyik nélkül. Négyen is magukra öltötték az egyik legnagyobb olasz divatház kreációit, most azt latolgatjuk, ki döntött a legjobban, mikor Cavallit választott. Minden sztár esetében az első kép az, ami most, a díjátadón készült.
Szőr özön a sztárvilágban
A '70-es és '80-as években még megszokott látvány volt, ha egy nőnek szőrös volt a hónalja, ritkábban még a lába is, de azért a lábszőrtelenítése már akkor is dívott. Most azonban úgy tűnik, egyre többen kezdenek teret engedni természetességüknek, nem is kisebb pályán, mint a vörös szőnyegen vagy a legnagyobb márkák kifutóin.
Amber Rose újabb merénylete a divat ellen
A Kanye West barátnőjeként elhíresült modell már nem tudja, hogy mivel hívhatná fel magára a figyelmet. Hol szakítanak, hol együtt vannak a rapperrel, júliusban Chris Brownnal is összemelegedett és Amber már azt is bevallotta, hogy biszex, csak hogy a média érdeklődését fenntartsa. A ruháit elnézve azonban semmi szüksége pikáns nyilatkozatokra, vagy viharos szakításokra ahhoz, hogy címlapra kerüljön.
Melyik hírességnek áll jobban ugyanaz a ruha?
Néha bizony a hírességekkel is előfordul, hogy nem elég naprakészek a divathíreket illetően, és megpróbálnak egy olyan ruhában tündökölni, amiben azelőtt mást is láthattunk. Lady Gaga rajongói most fellélegezhetnek, ugyanis az énekesnővel extravagáns öltözködése miatt ilyen még nem fordult elő. Következzenek azok a sztárok, akik sajnos ezt nem mondhatják el magukról!
A Golden Globe ruhakölteményei
2010. január 17-én, helyi idő szerint vasárnap este a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben, ünnepélyes keretek között, 67. alkalommal adták át a Golden Globe-díjakat. Összesen 25 kategóriában hirdettek győztest, 14 mozifilmes és 11 televíziós díj talált gazdára az este során. Nyert többek között az Avatar, a Másnaposok, Robert Downey Jr., Jeff Bridges és Meryl Streep.
People's Choise gála 2010-Az év első díjátadója képekben
A díjátadók sorát idén is a People's Choice nyitotta, ahol a celeb világ krémje az új évben először mutathatta meg magát. Színészek, zenészek és tévés személyiségek vonultak végig a vörös szőnyegen mielőtt megtudhattuk kik lettek a nézők kedvencei.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...