'Dior' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Dior Metamorfózis
A legújabb kampányvideók főszereplője Marion Cotillard, aki immár harmadszor bújik Lady Dior szerepébe. Az eddig napvilágot látott anyagok között találunk izgalmas és roppant franciás werk videókat, illetve a legújabb webes dokumentáció egy exkluzívan a divatház számára készített rajzfilm, melyen a Dior története elevenedik meg, egy Marion Cotillard által írt és énekelt dal alatt.
Feszület, Dior, koporsó
Ne ítélj elsőre - tartja a mondás. Mi is amondók vagyunk, és inkább tartózkodunk tőle, hisz még a reklámfilmet sem láttuk. Hogy is láttuk volna, nem vagyunk váteszek, Diorék még le sem forgatták. Robert Pattinson neve pedig meg sem száradt a szerződésen, amit aláirt a francia luxusmárkával három évre, cirka 12 millió dolláros gázsi fejében nagykövetkedik a ’parfümosztályon’.
A 24 karátos tetoválás
A Dior mindig is tudta, mi kell a nőnek. Attól kezdve, hogy a háború ideje alatt anyagban gazdag, fényűző ruhákat tervezett, egészen a napjainkban alkotott haute couture csodákig, soha nem nyúlt mellé. És íme, megérkezett legújabb csábító ajánlata, a valódi aranyból készült ékszertetoválás.
Divathetek és Divatfővárosok – Párizs
Divatfővárosok ide vagy oda, az első számú mind közül mégiscsak Párizs. A hely, amely egy valódi leányálom, szeptember utolsó hetében duplán vonzza a gyengébbik nem képviselőit. A divatvilág közepe ekkor megtelik a stílus királyaival és királynőivel, akik bemutatják nekünk, milyen lesz a 2013-as trend francia nyelvre lefordítva.
Íme az első Galliano-mentes Dior kollekció - galéria
A divatház a sztártervezője nélkül is sikert aratott a kifutón.
Őszig nincs Dior házmester!
Miután az év első fagyos hónapjait a Dior főházmesterének, John Gallianónak a botránya, majd a Diortól való kirúgatása fűtötte, így nem is csoda, hogy most minden divatrajonó arra vár, hogy végre kiderüljön, ki is fogja ezentúl a Dior hajóját irányítani a divat tengerén.
Galliano utolsó kollekciója?
John Galliano, a Dior divatház ma már erkölcsileg bukott tervezőjének eddigi és lehet, hogy ténylegesen is az utolsó kollekcióját mutatták be március 6-án egy párizsi szalonban. A 2011-es őszi ready-to-wear kollekció darabjai szakmai perfekcionizmusról és művészi tehetségről árulkodtak, a sorok között mégis ott feszült az a néhány hetes incidens, mely megrengette a Diort és Galliano életét.
Háború készül a szépségiparban?
Nagy csata várható a két luxuscég között, ugyanis mindketten - hogy finoman fogalmazzunk - a divatélet egy-egy "cápáját" szerződtették legújabb rúzs kampányukhoz. A Chanel színeiben, a kék sarokban Vanessa Paradis, a Dior képviseletében,a piros sarokban Kate Moss. Győzzön a jobb!
A legnagyobb márkák is beadták a derekukat...
Gondolom, nem kell ecsetelnem, hogy a divatmárkáknak miért is van helyük a közösségi siteokon. Míg régebben csak a "kommerszebb" cégek alapítottak oldalt, ahol a legfrissebb híreket tették közzé, ma már a legelegánsabb cégek is csatlakoztak.
3 luxus ajándékötlet Karácsonyra
Újra eljött a Karácsony és bizony egyre bizonytalanabbak vagyunk, mit is vegyünk a Szeretet ünnepére családtagjainknak. Néhány luxus - ámde mégis megfizethető - tippet adunk az ajándékozáshoz!
Neked is a piros a kedvenc színed?
Neked is a piros a kedvenc színed? Mert nekem igen! Jópár éve annak, hogy először fogtam a kezembe Dior smink készletet és kinyitottam. Már a borítása is tökéletes és elegáns volt, úgy éreztem, tényleg különleges.
Pokoli kéj Diorral
Szex, ivászat, ármány, kardforgatás, verselés. Élt egyszer a 17. század Angliájában egy pohár fenekét gyakran látó poéta, aki legtöbbször a bűnös élvezetek és persze a pajzán versek rabja volt. Míg a gróf élete egy filmet, addig a jól sikerült produkció egy egész kollekciót ihletett. Dior őszi/téli ruhacsodái pedig most elkalauzolnak bennünket a korabeli Anglia sötét, de annál erkölcstelenebb utcáira.
Haute Couture ihlette rúzskollekció Diortól
Christian Diornak egykor azt jövendölték, hogy: "Az asszonyok áldani fogják, maga pedig általuk fog boldogulni!” Akkor még a hormonokkal küzdő kamasz fiúnak csak távoli álmai voltak. Mióta Párizsba költözött eltelt jó néhány év, és azóta a neve alatt futó híres márka számos gyönyörű ruhakölteménnyel örvendeztetett meg bennünket! Idén pedig egy új, színekben gazdag rúzskollekcióval újít a piacon!
Dior Minaudière
A neves divatházakkal együtt Christian Dior is készül a hűvösebb napokra, ám ő nem meleg ruhák és cipők terveivel, hanem az őszi-téli trendeknek megfelelő sminkkollekcióval.
Cukormázzal leöntött Dior
A tavalyi évben Lagerfeld gondolt arra, hogy a gazdasági válság miatt kelet felé kezd el terjeszkedni. Úgy tűnik ezzel lavinát indított el, mivel az idei évben Galliano vitte Shanghaiba az új Dior kollekciót. A rózsaszín, a fodrok, a virágminták mind a habkönnyű életfelfogást igyekezték hangsúlyozni. Lássuk, milyen az, amikor az édes élet randevút ad a francia eleganciának.
A domináns fekete-fehér
Ünnepségeken unalmasnak tűnhet a fekete szoknya, fehér blúz változat. A tervezők azonban ezt is megoldották, bár nem mind elegáns darab, de épp elég feltűnést kelthet egy rendezvényen.
A legújabb divatcikk márkafüggőknek
A színezett, díszített kontaktlencsék manapság egyre nagyobb és nagyobb népszerűségnek örvendenek. Így ebben a szezonban a Swarovski után a Diornak is az az ötlete támadt, hogy piacra kéne dobnia első kontaktlencse kollekcióját.
Úti cél divatrajongóknak: Dior Múzeum
Egy újabb, divatrajongók számára kötelező úti célt mutatunk most be nektek, ami nem más, mint a franciaországi Granville-ben található Dior Múzeum.
A szemhéjfestékek királynője
A Tailleur Bar Dior első, 1947-es kollekciójának egyik legemlékezetesebb összeállítása, és bár öltözéket jelent, ezt a nevet kapta az új, limitált szériás szemhéjfesték is.
A Franz Ferdinand átigazolt a divatiparba?
A Dior ismét a szépséges Marion Cotilarddal dolgozik együtt, és a korábbi Lady Noir kampányuk után megérkezett a Lady Rouge.
Az utcai surranók legújabb generációja
A sportos gumitalpú surranók már annyira beépültek az utcai viseletbe, hogy a legelegánsabb divatházak sem engedhetik meg maguknak, hogy ne gondoljanak a lazább viseletet kedvelő vásárlóikra. Az idei tavaszi kínálat választék szempontjából is túltesz az eddigieken, mi pedig összegyűjtöttük Nektek a szezon legcsinosabb, legvagányabb sportcipőit.
Szerelem első látásra - egy táskával
A Dior Le Trente táskája egy igazi nagyvárosi nő számára nélkülözhetetlen kiegészítő. Nagyon tágas, így minden elfér benne, amire a nap folyamán szüksége lehet. A divatos színeknek és az elegáns külsőnek köszönhetően, feltűnő darabja lehet az új tavaszi ruhatáradnak.
John Galliano a múltba repít minket
Párizsban megkezdődött a Couture Week. A 2010 őszi-téli Haute Couture darabokat bemutató eseményről nem kisebb nevet választottam, mint Christian Dior-t. Showjának csodálatos ruhadarabjai , kiegészítői, de még a díszlet is olyannyira magával ragadó, hogy ezt mindenképpen látnotok kell!
Tavaszi sminktrend - 2. rész
A legújabb trendeket bemutató sorozatunk második részében már az erőteljesebb smink felé vesszük az irányt, a Dior útmutatása alapján. Jellemzői: erőteljes, füstös szemfestés, pasztell ajkakkal és enyhe pírrel.
Veszélyes divat, első rész
A fegyverekről nem igazán a divat jutna eszünkbe, ám néhány tervező megpróbált ezen változtatni. Egy-két darab igazán látványosra sikeredett, de néhány esetében nagyon nehéz elvonatkoztatni az eredeti mivoltáról.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...