'Divatbakik' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Botrány! Számítógéppel csináltak testet a modelleknek!
A keskeny csípőjükkel, tökéletes fenekükkel és hihetetlenül hosszú lábaikkal a modellek testei gyakran túl tökéletesnek tűnnek, hogy igaziak legyenek – a H&M esetében ez igaz is.
Top 10 extrém ruha
Atombomba, töviskoszorú, űrlény és minden, ami távol áll a divat fogalmától. Az előző hónapban már láthattátok a szezon 10 legextrémebb cipőjét és az érdeklődésre való tekintettel, most összeállítottuk Nektek legújabb listánkat, melyen ezúttal a 10 legbizarrabb ruhát találjátok. Némelyik a szabásával, némelyik az anyagával, némelyik pedig a mintázatával sokkol, de egy valami közös bennük: divatos darabnak még véletlenül sem mondhatók.
Örök hiba: ketten egy ruhában!
Annyi mesés, különleges és egyedi ruha közül szinte elképzelhetetlen hogyan tudják Sztárország lakói pont ugyanazt a ruhát felvenni a vörös szőnyegre, amit egyszer már más is meglobogtatott a vakuk előtt. Amellett, hogy felettébb kínos, szinte érthetetlen is, miért nincs erre egy ember a divatházaknál, a boltokban vagy akárhol, aki feljegyezné melyik ismert hölgyeménynek adták már oda a ruhát és főként melyik eseményre.
Az 5 legcikibb divatbaki
Ízlések és pofonok - szokták mondani. Legtöbbször egyéniség kérdése, hogy kinek mi a „menő” vagy „ciki”, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat, és ne féljünk kísérletezni. A divat mostanság már sok mindent elvisel és elég nagy teret enged bármilyen trendnek és stílusnak. Ha azonban el szeretnénk kerülni a kellemetlen divatbakikat nem árt néhány alapszabályt azért betartani.
Ami a magazinokból kimaradt? Lady Gaga…
Minden sztár őriz a fiókja legmélyén olyan régi képeket, videó felvételeket, melyeket nem szívesen hozna nyilvánosságra. Mi most Lady Gaga háza táján kutattunk kicsit…
Divatficam a vörös szőnyegen – nyolcvanas évektől napjainkig
Nemrég rendezték meg a nagyszabású Golden Globe díjátadót, ahol elfogadható színvonalon teljesítettek a sztárok ruha ügyileg. De nem volt ez mindig így! Most megmutatjuk nektek azokat a divatficamos darabokat, amikre jobb lenne nem is emlékezni.
Hoppá, újabb divat bakik!
Tény, hogy nem lehetünk mindig tökéletesek. De ha valaki híres, nagyon oda kell figyelnie az öltözködésére, még akkor is, ha éppen a sarki boltba ugrik le tejért. A paparazzik mindig lesben állnak és alig várják, hogy lencse végre kapják a hibákat. Nézzük, most ki és hol tévedett?
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...