'Divatbemutató' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Kő, papír, olló
Kellemes hangulat, profi rendezés és kivételesen kedves fogadtatás. November 26-án a Manier ,,Kő, papír, olló” című divatbemutatóján jártunk, ahol tervező és szervező egyaránt kitett magáért.
Divatbemutató a Louvre-ban!
Úgy tűnik, a divatházak rákaptak a különleges helyszínekre.
Áll a bál a pluszos modellek miatt
A kritikusok nem nézték jó szemmel a sydney-i Mercedes Benz Fashion Festival egyik show-ján felvonuló teltkarcsú hölgyeket.
Az F&F Budapestre varázsolta Párizst (x)
Ahogy már megszokhattuk, idén tavasszal is nagybemutatóval készült az F&F. Idén Párizs volt a vezető téma azon a divatbemutatón, amit május 5-én rendeztek meg a VAM Design Centerben.
Léber Barbara egy luxusáruházban mutatta be legújabb kollekcióját
Az ősz a divatbemutatók ideje, hiszen ekkor láthatja a divatrajongó nagyközönség a tervezők legújabb szezonra megálmodott kreációit. Nincs ez másképp hazánkban sem, néhány nappal ezelőtt például Léber Barbara vadonatúj kollekcióját csodálhattuk meg egy neves olasz luxusáruházban. A helyszín meglepő volt,és a ruhák is remekül tükrözték a tervezőnő kifinomult stílusát!
Divatos történetek pár percben
Egy új őrület készül betörni a divat világába. Természetesen napról napra történik valami újszerű, de ez már szinte új műfajt szül. Hogy miről is van szó? A cikk és a videók majd elárulják!
That tonight's gonna be a Budnight..
Sok helyen lehet bemutatni az új kollekciót, a tervezők célja talán, hogy minél több ember lássa - Bráz Alexandra legújabb darabjait így a Mammut 2. II. emeletén, a Dokk Caféban mutatta be.
Best of Divathét – Párizs
Franciaországban ismét forradalom volt! Ám ahelyett, hogy a lázadó polgárok próbálták volna bevenni a Bastille falait, ezúttal a divat forradalmárjai akarták meghódítani Párizs kifutóit. A résztvevők pedig nemhogy fejvesztve menekültek volna a forrongó hangulat elől, hanem egytől-egyig kifejezetten élvezték, hogy részesei lehetnek és végigizgulhatják ezt a nem mindennapi eseményt. A Párizsi Divathét ezúttal sem okozott csalódást!
Videóval! - Király Linda meglepő átváltozása...
A fények kihunynak, a tömeg elcsendesedik, megszólal a zene, kigyúlnak a reflektorok. A MIXX színpada közepén feltűnik a fantasztikus hangú és megjelenésű Király Linda, aki vadonatúj, szőke, Bridget Bardot-ra emlékeztető hajkoronával, mesés szerelésben vonul végig elsőként a fekete lakk kifutón. Ezzel kezdetét veszi egy őrületes divatbemutató a Chivas Luxury Club és a Pinko jóvoltából.
Videó- A Divat Arénája
,,Engedjen a csábításnak, töltse velünk az estét!” – szólt az Aréna Pláza ,,Érzékek éjszakája” elnevezésű rendezvényének mottója. Mi pontosan ezt tettük.
Best of Divathét – London
New York után ugrunk egy nagyot a térképen, éppen egy Atlanti-Óceánnyit, és a kontinensváltás után Európa első divathét-helyszínén, Londonban landolunk. Időben nem történt ilyen nagy léptékű változás, hiszen az angolok éppen ott folytatják a bemutatók sorát, ahol az amerikaiak abbahagyták. A brit főváros szeptember 17. és 23. között a divatrajongók paradicsomává vált, és bebizonyította, hogy méltó folytatása e világszínvonalú és világhírű eseménysorozatnak.
Sentiments - érzések és Orcátlan nők
Még sohasem jártam olyan divatbemutatón, amit valakinek az emlékére ajánlottak. A Sentiments bemutatóján nemcsak az volt a különleges, hogy Joó Beatrix társa, Kovács Andor emlékére ajánlotta ezt az estét, a helyszín választás sem volt mindennapi. Az eseményen - amit nem lehetett szomorúnak mondani, mégis átjárta valamilyen különleges áhítat -a magyar divatélet színe-java megjelent.
Divatbemutató a Sörgyárban – Interjú Kisóval
Szeptember 27-én egy különleges eseménynek lehettünk szemtanúi a nagy múltú és patinás kőbányai Dreher Sörgyárban. Ez alkalommal ugyanis nem az erjesztéstől vagy a csapolástól volt hangos a Főzőház, hanem néhány tehetséges divattervező újrahasznosított kreációinak divatbemutatójától. A rendezvényről már korábban olvashattatok a közönség szemszögéből, ezúttal azonban a győztes ruha viselőjével, Kisóval készített interjú során megtudhatjátok, többek közt, hogy milyen volt mindez a kifutóról nézve.
Divatbemutató a sörgyárban
Sok érdekes helyszínt lehet találni a szebbnél szebb ruhák bemutatására - egy sörgyár viszont nemcsak a férfiak, hanem a nők figyelmét is felkelti, hogy itt valami készül.
Meztelenkedés és
Mint minden divattal kapcsolatos rendezvényen, így az idei londoni Fashion Weeken is láthattunk sok különleges ruha kollekciót, viselhetetlen cipőket és inkább kisállatra hasonlító táskákat, amit nem tud úgy megnézni az ember, hogy ne fűzzön hozzá kommentet.
Egy évtized legjobb kollekciói II.
Előző cikkünk folytatásaként most ismerjünk meg még három kollekciót, amelyek meghatározták a divatot 2004 és 2007 között. Megismerhetjük a glamour nagykövetét, a rejtőzködő tervezőt és egy kiemelkedő fiatal tehetséget.
Divatbemutató egy felhőkarcoló falán
Ha azt hiszitek, hogy a modellek szakmája könnyű, hiszen csak végig kell lejteniük kecsesen a kifutókon, tévedtek. Idén ősszel a halakat megszégyenítő víz alatti bemutató után a lányok Angliában átmentek pókember üzemmódba és függőlegesen, egy épületen lógva indultak neki a házfalaknak!
Egy évtized legjobb kollekciói I.
A világ leghíresebb divatmagazinja, a Vogue összeállította az elmúlt évtized 10 legjobb kollekcióját. Első körben 2000-től 2002-ig nézzük át a magazin szerint legkiemelkedőbb kreációkat.
Fiatal tehetségek a divat egén
Az ifjú tehetségek első szárnypróbálgatásai különösen izgalmasak, hiszen egyszer talán ők lesznek az új trenddiktátorok, akiket milliók fognak követni. Mindig a fiatalok azok, akik friss vért visznek akár a divat, akár a művészet, akár az élet bármely területére: néha olyan meglepő újdonságokkal rukkolnak elő, amelyekkel kifordítják a világot sarkaiból. Tehát mindenképpen érdemes figyelemmel kísérni és támogatni a feltörekvő tervezőket!
A KREA tanulói egy közel egyórás, látványos divatshow keretein belül mutatták be vizsgamunkáikat. Jöjjön egy rövid beszámoló a ruhákról és a tervezőkről!
Villantsd ki a térded-itt az új őrület!
Ha különleges kiegészítőre vágysz, nem kell mást tenned, csak a térdedre húzni egy csipkeanyagot, azt variálni egy kis selyemmel és pasztellszínnel, és máris Vanessa Bruno modelljeként érezheted magad.
Vanessa Bruno, francia divattervező különleges kiegészítőkkel rukkolt elő 2010-es tavaszi-nyári kollekciójában. Ő nem elégedett meg az olyan újításokkal, mint egy különleges cipősarok vagy absztrakt minták, sőt nem is az elmúlt divatból próbált felidézni elemeket.
A NEWGEN felfedezettjei
Az egyik legrangosabb brit divatgála, a NEWGEN minden évben kétszer díjazza a legjobb feltörekvő divattervezőket – június 10-én a 2011-es tavaszi-nyári kollekciók legjobb tervezői közül is öt nevet emelt ki a Brit Divattanács.
„Érzékek, értékek, élmények”
Makány Márta múlt szerda este mutatta be új kollekcióját a Millenárison. A tervezőnő a tőle elvárt vagány, de nőies, energikus ruhadarabokkal tette élettelivé a Teátrumot.
Videó! Bódi Szilvi titokzatos ideális férfija
A már sokat emlegetett Sugarbird divatbemutató bulváros élét azzal akarták megadni – természetesen a jelenlévő celebek mellett-, hogy már a sajtótájékoztatón elhintették, Bódi Szilvi életében egy titokzatos férfi van jelen.
VIDEÓ! Tóth Vera domina szerkóra vágyott
Amint meghallottuk, hogy Tóth Vera a Sugarbird számára egy bővített méretállású kollekcióhoz adta a nevét, felmerült bennünk a kérdés, hogy a sztár, aki folyamatosan fogyókúrázik, sőt 20 kilótól már meg is szabadult, miért tervez duci hölgyekre. Számunkra ez kissé ellentmondásosnak tűnt.
Divatszínház,vagy még ennél is több?!
Megmondom őszintén a tavaszi bemutatóknak se szeri se száma és heti 4 divatshow után az ember már kicsit kezdi unni a divatbemutatókat. Mégis, az Aréna Pláza, Wonderland showját már hetek óta várta a divatot kedvelő nagyközönség, így mi is!
VIDEÓ! Ismerd meg a tavasz és a nyár színeit!
Egy dologban mindig biztosak lehetünk, ha egy Tóth Bori bemutatóra tartunk, és az nem más, mint a színvonal. A show megszervezettsége és kivitelezése mindig kifogástalan, tényleg a külföldi divatesemények színvonalával vetekszik.
VIDEÓ! A USE meghódítja a Világot
Három tervező, egy márkanév, Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András neve egyet jelent a USE-al. Tavasz-nyári kollekciójuk bemutatóján jártunk.
Alexander McQueen legutolsó kollekciója
Az egész divatvilág lélegzetvisszafojtva várta a tragikus sorsú sztárdesigner legutolsó kollekciójának március 9-i bemutatóját. A tervező halálakor a ruháknak csak a 80%-a volt kész, de a kreatív csapat nem tétlenkedett, és pontosan McQueen elképzelései szerint fejezte be a darabokat.
Mary-Kate és Ashley Olsen visszatért az alapokhoz
Az Olsen-testvérek bemutatták Row névre keresztelt saját márkájuk legújabb őszi/téli kollekcióját. A divatbemutató színhelyéül azonban a hollywoodi sztárpártól szokatlan módon nem egy fényűző termet, vagy egy divatos szállodát választottak, hanem egy névtelen, minden luxust nélkülöző manhatteni apartmant.
Bolondozás a kifutón
Nagyon sok jó kollekciót láthattunk a ma befejeződő New York Fashion Weeken, ahol már az őszi/téli divatba nyertünk bepillantást. Választásom azért esett Betsey Johnson showjára, mert ez volt az egyik legeredetibb bemutató és remélem, hogy ez a színes ruha kavalkád mindenkinek megszépíti a napját ebben a borongós időben.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...