'Ékszer' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Egy modern klasszikus
Ki ne ismerné a Thomas Sabo ékszereket, amiknek története 1984-ban indult egy bajor kisvárosból. Ő volt akkoriban az első ékszerész, aki saját márkát alapított kreációinak. Azóta világszerte ismerik nevét és munkáját, egyediségével a mai napig kitűnik az ékszerpiac kínálatában.
Halmozd az élvezeteket!
Az ismert mondás úgy tartja, „a kevesebb néha több!” Súlyos tévedés! Legalábbis idén ősszel, amikor karkötők egész sokaságával gyönyörködtetjük szemünket.
Giga fülbevalók jönnek?
A divathetek kifutóin és azok mellett is egyaránt nagy népszerűségnek örvendtek a giga fülbevalók.
Milyen ékszer illik hozzád?
Ha mást nem is, de a legtöbben viselünk fülbevalót, nyakláncot. Ám ahhoz, hogy az ékszer igazán érvényesülni tudjon, és elérje célját, azaz megkoronázza a megjelenésünket, tudnunk kell, melyek állnak igazán jól nekünk.
Virágba borulva
Szeretsz visszafogottan öltözködni, ám nem akarsz szürke egérnek tűnni? Dobd fel a kinézeted egy jól megválasztott ékszerrel!
Swarovski-díjjal kitüntetve
Eddie Borgo ékszertervezőt nagy megtiszteltetés érte: 6 darabból álló kollekcióját Swarovski-díjjal jutalmazták.
Különleges gyűrűk
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, én megőrülök a szép ékszerekért, kifejezetten a különleges gyűrűk vonzanak.
Ahogy felfedeztem Hannah Martin minimalista gyűrűit éreztem, hogy nincs visszaút, jobban meg kell ismerkednek a tervezővel. Jöjjön most egy kis portré róla!
Egyedi eljegyzési gyűrű Natalie Portmannek
Natalie Portmanről néhány hónapja köztudott, hogy nagyon terhes és nagyon el van jegyezve egy gyönyörű gyűrűvel. A színésznő, aki a Fekete Hattyú című film forgatása alatt szeretett bele vőlegényébe, talán még sohasem volt boldogabb.
Extrém fülbevalók
Fülbevaló cementből, vállfa fülbevaló, férgek.... ahogy elnéztem ezeket a darabokat az jutott eszembe, hogy már nem tudunk túl messze menni a divatban, minden megengedett! Még ha nagyon meghökkentő valami, akkor is lehet divatos!
Natalie Portman tudja, hogy ki a nők legjobb barátja...
Natalie Portman és Lea Michele gyémántokkal borította be a vörös szőnyeget a Screen Actors' Guild Awards díjátadó ceremónián.
Néhány 'Must have' darab
Vad, elegáns, kozmopolita, visszafogott vagy feltűnő. Órát - ahogy ékszert is - személyiségünk szerint választunk. Az utóbbi években az óra nem csak kiegészítő, hanem státusz szimbólum, sőt! Van, akiknek fontosabb, mint egy ékszer, hiszen egy igazán jól megválasztott darab stílusossá teszi viselőjét.
Katy Perry a THOMAS SABO nagykövete lesz
Az amerikai énekes-dalszerző a THOMAS SABO print és online médiakampányában kap majd főszerepet, illetve az elkövetkezendő nemzetközi események rendszeres vendége is lesz. Katy Perry egy igazi popsztár, aki imád a rivaldafényben tündökölni rendkívüli és különleges kiegészítőivel, mégis kedves és szeretetreméltó lány tudott maradni.
A Chopard meglepetése
Valentin napra a Chopard a szerelem hírnökének szerepébe bújik. Nem csak egy, hanem több ékszerdoboz is lapul tarsolyában, csodákat rejtve, melyek meghódítják a magányos szíveket, és még közelebb hozzák egymáshoz a lelki társakat.
Videóval!A Cartier téli álma
Meseszerű reklámot forgatott a Cartier legújabb, téli kollekciójához.
Kerülj karácsonyi hangulatba a Tiffanyval!
Ki ne emlékezne a hatvanas évek egyik legkedveltebb filmjére, az Álom luxuskivitelben címűre, amiben Audrey Hepburn játszotta a főszerepet. Sokan ebből a moziból ismerték meg a luxust és eleganciát képviselő Tiffany & Co. cég nevét. De vajon ismeritek-e az ékszereket árusító üzlet történetét és legújabb karácsonyi kampányát? Most nézzük meg a márkát kicsit közelebbről!
Ez most komoly? Kim Kardashian ékszerkollekciót tervezett!
Bizonyára senkinek sem kell bemutatnom Kim Kardashiant, aki főképp valóságshow-jának és meztelenkedéseinek köszönheti hírnevét. Mint minden rendes celeb, természetesen ő is be akar törni a divat világába, így most egy igazán különleges ékszerkollekcióval lepte meg közönségét. A végeredmény pedig meglepő módon nem is lett olyan szörnyű. Nézzük meg, milyenek is pontosan ezek a kiegészítők!
Csirkelábat minden kézre!
Amikor megláttam ezeket a kiegészítőket, amiket most nektek is be fogok mutatni, leesett az állam. Nemcsak azért, mert elég szokatlan külsőt kaptak, hanem azért is, mert egyáltalán nem mindennapi anyagból készítették őket. Ismerkedjünk meg velük kicsit közelebbről!
Státuszszimbólumok II. – Óra
Sorozatunk előző részében már megtudhattátok, mi mindent lehet kifejezni státuszszimbólumnak számító tárgyainkkal. A sikert, az önmegvalósítást és az elért célokat egyaránt jelképezhetjük velük. Minderre egyik első számú eszköz a korábban említett napszemüveg mellett az óra is.
Varázslatos ékszerek mesebeli köntösben
1940-ben járunk, Walt Disney úgy dönt alkot egy mesét, melyben nem a szereplők, vagy a narrátor mesél, hanem maguk a képek röpítenek el minket egy másik világba a legnagyobb zeneszerzők klasszikus szerzeményeire. A Pegazusokkal, sárkányokkal, és persze a Disney legnagyobb veteránjával, Mickey egér főszereplésével készült Fantázia című film, most egy egészen egyedi ékszerkollekciót ihletett a Noir keze alatt.
Állati jó karórák nem csak gyereknek!
Be kell vallanom Nektek, hogy nagyon szeretem a szép órákat. Habár ahányszor kapok vagy veszek egyet, vagy még aznap vagy másnap történik velük valami baleset, megmagyarázhatatlan módon. Az viszont biztos, ha a most következő órakollekcióból találnék egy darabot a karácsonyfa alatt, akkor arra jobban vigyáznék, mint bármi másra a világon. Nos, nézzük meg, miért is mondom ezt!
Szezám tárulj!
Csak megnyomod a kis zöld gombot, a szerkezet működésbe lép, és láss csodát, szemünk elé tárul, hogy milyen gyönyörűséget rejt az amúgy is épp elég gyönyörű, félgömb alakú drágakő, mely csupán egyfajta fedezékül szolgál a benne található aprócska kincs számára.
Gyűrűk - de nem esküvőre
Van, aki meglát egy gyűrűt és egyből boldog házaspárra asszociál, vagy a szó hallatára az esküvői zene jut eszébe - ám egy gyűrű nemcsak kapocs lehet két ember között, ma már sokkal több jelentése van. Ékszer, amely öltöztet.
Az új hobbi: Gyűjts ékszert!
Ti nem tudom, hogy vagytok vele, de én imádok gyűjteni. Kiskoromban a gesztenye és a matrica volt a nyerő, ám azokból azt hiszem, már kinőttem. Most új szenvedélyt találtam magamnak: ékszert gyűjtök.
Tűzd fel a divatot!
Hatalmas divat a vintage, a régi korok stílusa – mostanában már a csapból is ez folyik. Így pár éve már elkezdtek előmászni a nagyi fiókjából a kötött sálak, rikkancssapkák, poncsók, nyakláncok és fülbevalók. Most a brossokon a sor, hiszen ezek az ékszerek nagy reneszánszukat élik.
Nagy tortaszelettel ünnepli első születésnapját a PANDORA Magyarország
Egy születésnap, ahol az ünnepelt ad ajándékot: nevezetesen a legújabb kollekciót, amelyben újra egyesül a luxus és a nőiesség.
Michelle Ng fejdíszei
Nemcsak egy szép ruha teheti tökéletessé a megjelenésünket - a kiegészítőkre is ugyanakkora figyelmet kell szentelnünk, mint egy csinos darabra. Sőt nemcsak egy különleges frizura keltheti fel a kritikus szemek figyelmét, hanem egy egyedi fejdísz is.
Viseld ujjadon a nagyvilágot!
Habár már véget ért a nyár, a nyaralásról hozott apró emlékek mindig jó érzéssel töltik el az embert. Ha idén a nyaralás alatt nagyon megtetszett egy város, és mihamarább szeretnétek visszamenni, de nem tudtok, semmi gond. Egy francia ékszertervező kézenfekvő megoldást kínál nektek. Szó szerint, ugyanis olyan ékszereket, főként gyűrűket készít, amelyek a legkedveltebb városok szimbólumait formázzák. Nézzük meg őket kicsit közelebbről!
Gyöngyöző ékszerek
Virág Boglárka nevére, gondolom, kevesen kapják fel a fejüket, ha azonban azt mondom: Souffle, már valószínűleg jóval többen tudják, miről is van szó. Az egyik legismertebb magyar ékszermárka most bepillantást enged kincsesládájába!
Mesés ékszerek északról
A kézzel készített ajándék ér a legtöbbet – szokták mondani. Igaz ez a kézzel készített ékszerekre is. Nem csak azért különlegesek, mert mindegyik darabjuk egyedi, hanem azért is, mert a készítő biztosan több figyelmet szentelt nekik, mint amennyit egy sorozat gyártott termék kap. Ez a helyzet Marte Frisnesszel is – minden ékszere egyedi és megismételhetetlen.
Mobilékszer vagy ékszermobil?
Míg korábban mi díszítettük fel telefonunkat különböző ékszerekkel, kövekkel vagy matricákkal, mára akár a mobilunk is feldíszíthet bennünket. Egy új trendnek köszönhetően ugyanis egyre népszerűbbekké válnak az ékszerként is funkcionáló mobiltelefonok.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...