'Emma Watson' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Emma Watson új stílusa
Emma Watson alig várta, hogy befejeződjön a Harry Potter-széria forgatása, azonnal megszabadult hosszú fürtjeitől, és nem kis feltűnést keltett, amikor megjelentek róla az első rövid frizurás fotók.
Tinik a célkeresztben
A fiatal brit színésznő, Emma Watson közreműködésével a Lancôme piacra dobta legújabb rúzs- és körömlakk kollekcióját.
Emma Watson vörös ajkai
A tudálékos varázslótanoncból stíluskinná serdült Emma Watson ezúttal a femme fatale és a lányos bájak határmezsgyéjén táncol.
Emma Watson felhagy a színészettel?
A Harry Potter széria hősnője minden eddiginél komolyabban vetette bele magát a divattervezőségbe.
Emma új szerepben
Alig pár nap telt el a Lancome bejelentése után, miszerint Emma Watson lesz a cég új reklámarca, a fiatal színésznő már munkához is kezdett.
Emma Watson és az ökodivat
Rohanó világban élünk. Ma már minden cég, üzlet, munkáltató célja, hogy minél rövidebb idő alatt minél nagyobb profitot termelhessen, miközben, ha lehet, azért tökéletes termékeket vár el a gyártóktól és termelőktől. A divat is hasonló elvek alapján működik. Hisz miközben a naptár azt mutatja, hogy 2011 tavasza épp csak elkezdődött, addig a divat világában már túl vannak az őszi ruháink megtervezésén és bemutatásán is. Bizony, a divat az átlagnál legalább fél évvel előbbre jár.
Anglia igazi királynői
Nők, akik uralják a szigetország divatvilágát és stílusuk hatalmas befolyással van nem csupán a britek, de az egész világ öltözködésére. Összeállítottuk Nektek azon 10 angol ikon listáját, akik mindezeknek a követelményeknek megfelelnek. Lássuk, kik Anglia valódi divatkirálynői!
A Vogue decemberi címlaplánya: Emma Watson!
Még szinte el sem kezdődött a november, máris napvilágot látott jó néhány decemberi újság címlapja. Ezek közé tartozik az angol Vogue is, melynek borítóján ezúttal egyik kedvenc színésznőnk, Emma Watson látható.
Kiből lesz a sztár? – 2. rész
Cikkünk 1. részében már láthattátok néhány híresség "egykor és most" képeit, hogy milyenek voltak gyerekként, kamaszként, és hogy mekkora utat tettek meg, amíg kifejlődött a mai, saját stílusuk. Ez alkalommal további három olyan sztár fiatalkorába nyerhettek bepillantást, akik újabb bizonyítékul szolgálnak rá, hogy a csillagok nem születnek, hanem idő kell hozzá, hogy felragyogjanak.
Emma! Mit tettél magaddal?
Sokkoló dizájnváltást hajtott végre magán a Harry Potter filmek Hemrionéja, Emma Watson.
Emma Watson furcsa ruhája. Botrányos vagy egyedi?
Lezajlott a National Movie Awards Londonban, ahol a Harry Potter csapata két kitüntetést is átvehetett. Egyrészt a Legjobb családi film kategóriában a Harry Potter és a Félvér Herceggel, másrészt az úgynevezett Különleges Elismerésben is részesítették a Harry Pottert.
Szavazz a MET gála legszebbjére!
A MET gálán szó szerint mindenki ott volt, aki számít. A New York-i Metropolitan Museum of Artban megrendezett eseményen csak úgy hemzsegtek a szebbnél szebb ruhákban pompázó sztárok. Kiválasztottunk nyolcat, döntsük el együtt, ki volt a legcsinosabb?
Emma Watson zöld kollekciója
Emma Watson a Charlize Theron nyomdokaiba lépett. Az ifjú színésznőt a környezetbarát ruházati cég, a People Tree kérte fel, hogy működjön együtt velük egy ökotudatos darabokból álló kollekció megtervezésében. Ez lesz az úgynevezett „Love from Emma” kollekció, mely februártól lesz kapható a People Tree üzleteiben és webáruházában.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...