'Fashion' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
VIDEÓ! Less be a Fashion Party stylistjának munkájába!
A Fashion Party a Club Tao-ban órák múlva kezdődik, de a színfalak mögött már hatalmas a készülődés. 20.00-tól érkeznek a vendégek, addigra mindennek készen kell lennie. György Ábel, az est stylistja megengedte, hogy bepillantsunk az előkészületekbe.
Street Fashion – egyenesen Angliából
Vegyes érzelmeket válhat ki belőlünk a brit trend. Körülnéztünk a rideg időjárásáról, kocsmáiról és macskaköves utcáiról közismert angol fővárosban. Megmutatjuk, milyen a londoni divat kora tavasszal. Elöljáróban annyit elárulunk, merőben különbözik az angol divat a magyartól!
VIDEÓ! Fashion Party – a kulisszák mögött
Március 11-e estéje különleges, divattal teli este volt. A Club Tao-ban gyűlt össze a divatvilág apraja-nagyja, hogy együtt bulizzon és gyönyörködjön a felvonultatott ruhákban.
Fashion Party – együtt bulizott a hazai divatvilág
Nem túlzás azt állítani, hogy csütörtök este a Club Tao-ban jelent volt a divatszakma nagy része. Rengeteg ismert és elismert divattervező, stylist, sminkes, fotós és divatrajongó bulizott együtt.
Így járnak a milánói divatkövetők
Szerencsés vagyok, régebben eltölthettem fél évet a divat egyik fővárosában, Milánóban. Sosem felejtem el, hogy itthon még javában dúlt a trapéz-láz, mikor kint az egyetemen a diákok érdeklődő tekintettel meredtek nadrágjainkra, ugyanis ott már mindenki szűkszárút hordott. Ami azonban különösképpen is szimpatikus volt a milánói divatkövető lakosságban, az az, hogy akármilyen bátor és feltűnő összeállítást magadra ölthetsz, ők elfogadják! Nem szólnak meg rózsaszín harisnya, feltűnő kalap vagy mókás táska miatt, bátran lehetsz önmagad, a lényeg, hogy tudd viselni, ami rajtad van.
McDonald's kampány kicsit másképp
Lassan már nem tudnak mit kitalálni a tervezők!. A legújabb őrület, egy rendhagyó kampány a McDonaldsnak a The Cool Hunter csapattól. Az ötlet a következő: luxus márkájú csomagolásba bújtatják a gyorsétterem termékeit.
Márkahűség extrém módon
Léteznek olyan művészek, de hétköznapi emberek egyaránt, akik a kedvenc márkájukat még magasabbra emelik, mint kellene. Sajnos néha ez rossz fényt vethet magára a divatházra.
Hol lenne SJP Carrie Bradshaw nélkül?
Sarah Jessica Parker igazán sokat köszönhet a Szex és New Yorknak, a divat szemszögéből nézve mindent. Ha Carrie Bradshaw karaktere nem lenne olyan divattudatos és luxusimádó, mint amilyen, most nem gondolnánk, hogy Sarah igazán különleges és úttörő öltözködési stílussal rendelkezik.
Púderfelhő Nina Ricci-nél
A Nina Ricci név sokak számára mára egybeforrt az almaformájú parfümös üveggel. Pedig a márka ennél sokkal, de sokkal több. A gyorsan végbemenő változások után a divatház kreatív igazgatója Peter Copping lett, aki több mint 12 évig dolgozott Marc Jacobs keze alatt a Louis Vuitton-nál.
Az 5 legforróbb reklámkampány tavaszra
2010 tavaszára úgy látszik minden kreatív a nőket szándékozott célkeresztbe venni, nem is akárhogyan, hanem csodaszép kidolgozott férfitestek bemutatásával. Összegyűjtöttük az 5 legszexisebb reklámkampányt, nézelődjetek csak!
Louis Vuitton ünnepel
Gaston Louis Vuitton ünnepel. Történetesen fél évszázada vette át a mostani divat egyik meghatározó vállalatát. Ezt az alkalmat természetesen rajongói bevonásával teszi emlékezetessé
Egy csillogó party maximalistáknak
Ha úgy érzed, hogy az egész napi munka, tárgyalások, rohangászás után megérdemelsz egy stílusos lazítást, akkor nem vagy egyedül! És tudjuk is, hol találod meg, amit keresel:
Szippants egy adag csillámport!
Az olasz divatház legújabb 2010-es képei meghökkentették a nagyközönséget és a szakmabelieket egyaránt. Mindenesetre két dolgot biztosan kijelenthetünk; az egyik, hogy valami egészen új dolgot alkottak, a másik pedig, hogy a modelleknek biztos nem életük legkellemesebb fotózása volt ez.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...