'Feltörekvő generáció' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Masnik és hajtások...
A zagabo Ribs & Ribbons kollekcióban Szabó Gabi tervező a masnikra és a hajtásokra bízta a zagabora jellemző kreatív játékosság és finomra hangolt nőiesség megjelenítését. A pántok és pántlikák éppen ezért hol bohókásak egy nadrág szárán, hol incselkedők egy blúz nyakán, hol pedig tekintetbilincselőek egy kabát gallérján. A 2011-es tavasz okker és terrakotta trendszínei mellett, a variálhatóságot biztosító fehér és fekete, illetve a tervező kedvenc színei közül a bézs és az élénk türkizkék vonul végig a modelleken.
Színes harisnyák egy ifjú tervezőnőtől
Loule Creates néven dobott piacra különböző színű és mintájú, eklektikusnak mondható őszi harisnyákat egy fiatal, tavaly diplomázott tervezőnő, Louise Kenny.
Három út kezdete a divatszakma felé
Újságokban, tévében, az interneten mindenhol összefuthatunk azokkal az emberekkel, akik a divatot diktálják. Sokan álmodoznak arról, hogy egyszer ők is beléphetnek ebbe a szerepbe. Az álmodozók mellett azonban vannak olyanok is, akik tesznek is azért, hogy esélyük legyen a divatszakmában elhelyezkedni. Ismerjünk meg három olyan fiatal tehetséget, akik még csak a középiskola padjait koptatják, de eltökélt szándékuk, hogy divattervezők legyenek.
A több nyelven beszélő designer termékek hazai alkotója
2009-ben diplomázott a Moholy-Nagy László Iparművészeti Egyetem bőr szakán, azonban már 2006-ban elindította saját márkáját és onnantól nem volt megállás. Egy év múlva a Wella Fashion Show-n ő lett Az év Fiatal Divattervezője, majd 2008-ban Fashion Awards Hungaryn is díjazott lett. De ez még csak a kezdet, lássuk hol tart most a magyar designer.
Angliai fiatalok, tiétek a jövő!
Minden év júniusában megrendezésre kerül Angliában az egyik legjelentősebb divatesemény. A több mint 50 angliai divategyetem végzős hallgatói bemutatják első, hivatalos kollekciójuk darabjait. A több napos rendezvény utolsó napján pedig a tanulásé a főszerep. A hallgatók tanulnak egymástól, illetve olyan mesterektől, mint Carolina Herrera, vagy Erin O’Connor.
A Tokio Hotel DSquared2-ben lép színpadra
A Tokio Hotel a fiatalabb generáció egyik nagy kedvence. Tagjainak öltözködését korábban az emo stílussal azonosították, most az egyik legnagyobb divatcéggel működik együtt.
A jövő nagy divattervezői!
Látogatást tettünk a Modart divatiskola féléves kipakolásán, ahol nem mindennapi mennyiségű divatanyagot tekinthettünk meg. Természetesen az ott látott, félév alatt elkészült munkák minősége és tervezőik kreativitása sem kerülte el a figyelmünket.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...