'Fendi' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Fendi – a bőr és a szőrme legkifinomultabb márkája
A divatház az egyik legnagyobb múlttal rendelkező márka a maiak közül : lassan fennállásának századik születésnapját ünnepelheti. A gyakran csak a híres „baguette” táskáról ismert Fendi sokkal több, mint egy átlagos olasz divatház. Átvészelte a két világháborút és azóta is töretlenül tartja magát a legjobbak között. Szinte minden hollywoodi sztár kedvence.
Karl Lagerfeld olcsó ruhákat tervezne
Karl Lagerfeld neve még azok számára sem ismeretlen, akik nem foglalkoznak nap mint nap a divattal. Önálló kollekcióin és fotós munkáin kívül a Fendi és a Chanel tervezőjeként is megismerhettük őt.
Őrült karátok
Elegáns, de nem hivalkodó, értékes és divatos, ezekkel a szavakkal jellemezném leginkább a Fendi legújabb női karóráit.
Mi kell a nőnek? A Fendi jól tudja!
Karl Lagerfeld és csapata nem bízta a véletlenre a dolgot, biztos sikert akart. Ezért a természet lágy ölére vitte Anja Rubikot a legújabb Fendi reklámfotók elkészítéséhez, majd természetellenes kék és rózsaszín árnyalatokkal dobta fel őket. Ettől misztikusabb és csajosabb lett az egész.
Fendi kampány-előzetes
Anja Rubik az arca a Fendi 2010-es tavaszi kampányának. A fotós, nem más, mint Karl Lagerfeld, aki ismét bizonyítja tehetségét. Csodás nő, remek ruha egy szuper képen.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...