'Illat' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Aromaterápia önvédelmi célból
Mai felgyorsult világunkban, mely tele van feszültséggel és stresszel, kénytelenek vagyunk magunkat felvértezni a mindennapi élet negatív hatásai ellen bármely lehetséges úton. Ennek egyik módja lehet a már ősidők óta közkedvelt és emberek milliói által hatásosnak tartott aromaterápia, melyre akár egyfajta önvédelmi eszközként is tekinthetünk.
Francia illatok
Szinte minden divatház készít illat kollekciót is - így van ezzel Coco Chanel, aki megalapozta a parfümök világát Franciaországban.
Coco Chanel a divat áttörésével nem elégedett meg, tovább vitte nevét a parfümök világában. 1921-ben Ernest Beaux, fiatal vegyész segítségével létrehozta az első „mesterséges” parfümöt.
Csokoládé parfüm
A név azt hiszem önmagáért beszél. Mégis érdemes velünk tartanod és tovább olvasnod, mert ez a parfümcsoda számos érdekességet rejt magában, nem is beszélve arról, hogy minden kétséget kizáróan (csokoládéfüggők számára különösen) egy valódi, korszakalkotó újdonságról van szó!
Az illatok ereje - parfümlecke kezdőknek
Patrick Süskind, a Parfüm írója szerint "Az illatnak meggyőző ereje van, erősebb a szavaknál, pillantásoknál, érzelmeknél és akaratnál. Az illat meggyőző erejét nem is lehet elhárítani, mert az illat lélegzetünkkel együtt kerül a tüdőnkbe, betölt, elborít, és nincs ellenszere"…Ő már csak tudja.
A mai nő jól néz ki, jól érzi magát – Donna Karan
Te mitől érzed jól Magad mai rohanó Világunkban? Donna Karan számára a család, az élet apró örömei jelentik az elsődleges boldogságforrást, és új illatát is ezek ihlették. Vallja, hogy mindig időt kell szorítani a kapcsolataink ápolására, szerelemre és szeretetre. A DKNY Pure nem pusztán egy illat, egy világszemlélet, egy életmód. Egy apró lépés a Világ szebbé tétele felé. Csupa természetesség.
Új férfiillat: DKNY Men
Manhattan felhőkarcolói a fürdőszobapolcon
Loptál már kölnit a pasidtól?
Férfi illatok női használatra
Kate nyári illata
A divatikon harmadik parfümje
Parfümkollekció a legjobbaktól
Együtt, korlátok nélkül
Luxusillatok a legkisebbeknek
Gyermek parfümök.
Új Hermes illat februárban
A Hermessence nyolcadik tagja.
Az illatom én vagyok
Hogyan válasszunk parfümöt?
Egy embert nemcsak ruházata, hanem illata is meghatározza.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...