'Jennifer Aniston' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Az elmúlt idők legjobb vígjátéka!
Mindig is szerettem az olyan limonádénak tűnő, valójában azonban mély és komoly mondanivalóval rendelkező amerikai filmeket, melyek a hollywoodi felszín alatt elgondolkodtató üzenetet rejtenek. Jennifer Aniston legújabb mozija, a Sejtcserés támadás épp egy ilyen alkotás, melyet első látásra felvettem a Top 5 kedvenc filmem listájára.
Jennifer Aniston, ahogyan még sosem láttuk!
A kreatív divatszerkesztőknek és fotósoknak köszönhetően idén ősszel sem fogunk unatkozni, az tuti! Itt van mindjárt a Harper’s Bazaar szeptemberi számának címlaplánya, az álomszőke hajú Jennifer Aniston, akit most kivételesen nem legújabb „álpasija” utáni faggatózás céljából vittek el egy fotózásra. Még szerencse, különben ez a szinte már evidenciának minősülő hasonlóság talán sosem jutott volna eszünkbe. Ms. Aniston ugyanis egy napra az élő legenda, Barbra Streisand bőrébe – és sminkjébe – bújhatott. Az eredmény megdöbbentő!
A világ legszebb emberei
Hogy idén ki a legszebb? Nem is gondoltad volna, de Julia Robertsé a megtisztelő cím! Ha kíváncsi vagy a részletekre, olvass tovább!
Jennifer Aniston:lány a szomszédból?
Jennifer Aniston sosem változik. Ő mindig az a bájos lány marad a szomszédból, akit a Jóbarátokban megismerhettünk. Közel húsz rivaldafényben eltöltött év után is ugyanaz az arc tekint vissza ránk a májusi Harper’s Bazaar hasábjairól. Talán pont ebben az időtállóságban rejlik a színésznő varázsa? Vagy itt lenne az ideje a váltásnak?
Jennifer Aniston és Gerard Butler lebukott?
A közös film, a közös vacsorák, és a közös nyaralás után közös fotósorozat is készült Jennifer Anistonról és Gerard Butlerről a W magazin számára. Bár a színész tagadja, hogy gyengéd szálak fűznék Brad Pitt exfeleségéhez, a nemrég kiszivárgott címlapfotón azonban a színésznő olyan beleéléssel simul Gerardhoz, hogy ha valóban van köztük valami, azt már nem sokáig tagadhatják.
A sztárok köröm-villantásai
Ki ne imádna lakkozni? Francia, fekete, pink, piros vagy a sima pasztellszínek az örök kedvencek. Most megmutatjuk nektek, hogy a hírességek milyen árnyalatra festik a körmüket.
Jennifer Aniston lesifotókon is tökéletesen fest
Vannak sztárok, akik egy lépést sem tudnak tenni anélkül, hogy ne szaladna utánuk pár lesifotós, azt várva, hogy mikor villantanak valamit egyes testrészeikből, vagy mikor jelennek meg olyan állapotban, amit már nem vesz be az emberek gyomra!
Öltözz úgy, ahogy a sztárok
Vannak hírességek, akiknek nem kell ahhoz stylist, hogy csinosan és ultra trendin fel tudjanak öltözni, akár az utcára is. Most megmutatjuk Nektek a legtutibb szereléseket, amiket már Ti is megbánás nélkül utánozhattok.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...