'Kate Moss' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Virtuóz művészek a divatszakmában
A divatszakma egy igen bonyolult ágazat. Divattervezőnek lenni nem feltétlenül azt jelenti, amit a legtöbben gondolnak róla, hogy a tervező megálmodik egy ruhát, gyönyörűen lerajzolja és a munkája itt már be is fejeződik. A nagy divatházaknál ezeket a lépéseket legtöbbször más és más végzi. Aki megálmodja, nem feltétlenül az, akinek a neve alatt fut a márka, leskicceli, a divatház feje rábólint és egy divatillusztrátor megrajzolja úgy, hogy az a lehető legjobban átadja a ruha hangulatát és stílusát. Ő pedig nem más, mint a divatillusztrátor. Ez nem csak egy külön szakma a divatiparban, de egy külön művészeti ág is. Minden illusztrátornak megvan a maga stílusa, ami összetéveszthetetlenné teszi őt.
Alessandra és a 2,5 millió dolláros melltartó
Alessandra Ambrosio brazil modell már 11 éve dolgozik a Victoria’s Secrettel, a cég a „PINK” kollekció szépségnagykövetének választotta és jelenleg is a Victora’s Secret Angels sorait gazdagítja. Eddig azonban nem rá szavaztak a híres, két és fél millió dollárt érő Fantasy Bra viselőinek kiválasztásakor, egészen mostanáig.
Alapozd meg a szépségedet!
A Rimmel brit dekorkozmetikai márka újabb alapozócsodával rukkolt elő. Az arc ki is lehetne más, mint a London Look hiteles üdvöskéje, Kate Moss.
Lebénult a szupermodell
Kate Moss nagyon megijedt, mikor reggel nem érezte a jobb karját.
Kate Moss megint bajban van
A szupermodell háza táján ismét áll a bál.
Mario Testino lesz Kate Moss esküvői fotósa
A rosszéletű Pete Dohertyből már kilábalt Kate Moss július 2-án az oltár elé áll jelenlegi kedvesével, Jamie Hince-szel.
Kate Moss McQueen előtt tiszteleg
Bár nehéz elhinni, 1 éve követett el öngyilkosságot a tervezőzseni, Alexander McQueen. Kate Moss-szal nagyon jó barátságban voltak, ezért a híres modell most a designer ruhájában pózol a Harper's Bazaar magazinban.
Háború készül a szépségiparban?
Nagy csata várható a két luxuscég között, ugyanis mindketten - hogy finoman fogalmazzunk - a divatélet egy-egy "cápáját" szerződtették legújabb rúzs kampányukhoz. A Chanel színeiben, a kék sarokban Vanessa Paradis, a Dior képviseletében,a piros sarokban Kate Moss. Győzzön a jobb!
Anglia igazi királynői
Nők, akik uralják a szigetország divatvilágát és stílusuk hatalmas befolyással van nem csupán a britek, de az egész világ öltözködésére. Összeállítottuk Nektek azon 10 angol ikon listáját, akik mindezeknek a követelményeknek megfelelnek. Lássuk, kik Anglia valódi divatkirálynői!
Szupermodellek lepték el az angol Vogue-ot!
Habár még csak november van, egyre-másra látnak napvilágot a decemberi címlapok, különleges, ünnepi editoriálok. Az angol Vogue magazin decemberi számának borítójáról már olvashattatok egy összeállítást, most pedig egy nem mindennapi, igazán karácsonyi fotósorozatot szeretnék Nektek bemutatni! Nézzük meg, miről is van szó!
Kate Moss újra tinilány lett!
Régen láttuk már Kate Mosst ilyen jó formában! A Valisere fehérneműk legújabb kampányfotóin olyan fiatalos és üde, amilyen már évek óta nem volt. Ezzel pedig nemcsak a márkát, de önmagát is minden valószínűséggel sikeresen fogja reklámozni.
No de hova lett Kate Moss ízlése???
Október 30-án látott napvilágot a hír, miszerint sokéves, sikeres együttműködés után Kate Moss utoljára tervez ruhákat a Topshop számára. November 2-án pedig már több, divattal foglalkozó internetes honlapon is megnézhettük, mi lett a búcsúkollekció végeredménye. Természetesen mi sem maradhattunk ki ebből a sorból. Lássuk hát Kate legújabb kreációit!
Kate Mossnak kisebb a melle, mint barátjának!
Elég egy szerencsétlen pillanat, egy pont rosszkor (vagy épp jókor?) elindított kattintás a fényképezőgéppel, és a cím máris értelmet nyer.
Korai évek – Kate Moss
Bizony, az angol topmodell nem szorult rá mindig retusálásra. A 90-es évek elején Kate Mossnak elég volt egy röpke pillanat ahhoz, hogy világot hódítson. Sminkelés közben, bemutató előtt, castingon vagy a repülőn ülve ő rögtön a legtökéletesebb fotót produkálta. Ebben természetesen társra is talált Mario Testino fényképész személyében.
Kate Moss pucéran a habokban
Kate Moss az áprilisi Vogue Hommes International hasábjain sellőként pózolt, és élvezte a pucéran pancsolást. A 36 éves topmodellnek nem ez az első meztelenkedése idén, már a Love magazinban is feltűnt pikáns és provokatív képeivel. Kérdés, túlzás vagy menő mindez tőle?
Basic Instinct by Kate Moss
Az angol Vogue áprilisi címlapján nem más tündököl, mint a szupermodell Kate Moss, 1993 óta immáron huszonkilencedszerre. Természetesen a magazin hasábjain is viszontláthatjuk, ugyanis egy egész divatanyag készült Anglia első számú modelljével.
Szerelem nyolc testen
Alig pár hét van hátra a Valentin napig, és ezen alakalom örömére az amerikai Love magazinban nyolc topmodell állt kamera elé teljesen meztelenül. Régebbi és az új generáció együttes erővel bizonyította, a modellek többek, mint tökéletesek. Versenyről szó sincs, itt ugyanis mindenki egyenrangúan gyönyörű!
Miből lesz a cserebogár?
Mostanában a sztárok gyermekei állnak a média érdeklődésének középpontjában, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a hírességek is voltak gyerekek. Bár a mai fiatalító-technikáknak köszönhetően a celebek második fiatalságukat élik, de néha fel-felbukkan róluk egy gyermekkori fotó azokból az időkből, amikor még senki nem gondolta, hogy milyen kifizetődő lenne tőlük egy autogram, vagy egy hajtincs. Döntsétek el Ti, hogy melyik rút kiskacsa vált a legszebb hattyúvá!
Kate Moss Longchamp táskákkal álmodik
Kate Moss különleges meglepetéssel kedveskedik rajongóinak 36. születésnapja alkalmából. A modell a Topshopnak tervezett nagysikerű ruhái után táskatervezésre adta a fejét. A nevével fémjelzett darabok február 11-től lesznek megvásárolhatóak a Longchamp márkaboltokban.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...