'Katy Perry' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Ők a divatra szavaztak
November 6-án reggel minden amerikai állampolgár egy kicsit izgatottabban ébredt, mint az év többi napján. Ez volt ugyanis a választás napja, az Election Day, aminek Amerikában hatalmas hagyománya van, ezen a napon ünneplik a demokráciát és a szabad választás lehetőségét. Mindeközben természetesen elnököt is választanak, mi most azt néztük meg, hogy ki miben!
Katy Perry: micsoda fülecskék!
Az énekesnő szokatlan fejdísszel parádézott a minap.
A méret a lényeg?
Photoshop mindenek felett! Néha nem hiszünk a szemünknek, amikor kinyitunk egy-egy külföldi magazint és profi képeket látunk benne hírességekről.Ebben eddig nincs is semmi különös, ám a legtöbb esetben nem a sztárt láthatod, hanem szétretusált képmását. Most lerántjuk a leplet a kilókról, és olyan hírességeket mutatunk be, akik vállalják önmagukat és kilóikat.
Angyali show Katy Perryvel
Katy Perry tiszteletbeli angyallá avanzsált: ő nyitotta meg a lenyűgöző gigashow-iról ismert Victoria’s Secret idei bemutatóját.
Díjátadó Lady Gaga nélkül? Ő ezt is megoldotta!
Vasárnap este bizonyára sokakban felmerült a nagy kérdés: ha Lady Gaga Magyarországon koncertezik, ki fogja majd átvenni a díjakat Madridban? Nos, úgy látszik, az énekesnő ezt is megoldotta minden gond nélkül.
Lesd el a California Girls stílust!
A retro koronázatlan királynője, Katy Perry nem csak a deréknadrágok, az óriási napszemüvegek, na meg a feltűnő minták lázas imádója, megjelenése sosem teljes a Perry-féle, jellegzetes smink nélkül. Most megmutatjuk Nektek, mit rejt az énekesnő súlyos piperetáskája, és hogyan készítsetek Ti is igazi California Girls külsőt!
California Gurls – öltözz lazán, mint Kaliforniában!
Nagy nap lesz augusztus 24-e Katy Perry számára, hiszen ekkor jelenik meg harmadik albuma, és már azt is tudjuk, mi lesz a címe! Az első sláger, a California Gurls meg is hallgatható róla!
A világ legszexisebb bombázóinak listája
A Victoria’s Secretről senki sem mondhatja, hogy nem tudja, mitől bombázó egy bombázó, és milyenek az igazán szép lányok. Elég megnézni angyalkáit, akik a márka fehérneműit népszerűsítik számunkra. Az amerikai cég összeállította a legszebb bombázók 2010-es listáját.
Szavazz a MET gála legszebbjére!
A MET gálán szó szerint mindenki ott volt, aki számít. A New York-i Metropolitan Museum of Artban megrendezett eseményen csak úgy hemzsegtek a szebbnél szebb ruhákban pompázó sztárok. Kiválasztottunk nyolcat, döntsük el együtt, ki volt a legcsinosabb?
Katy Perrynek még a körme is 100%-osan trendi
A Coachella fesztiválon Kaliforniában idén csak úgy hemzsegtek a sztárok. A rendszerint 2-3 napig tartó zenei rendezvényen Katy Perry hol hippinek, hol dögös dominának öltözött.
Öltözz úgy, ahogy a sztárok
Vannak hírességek, akiknek nem kell ahhoz stylist, hogy csinosan és ultra trendin fel tudjanak öltözni, akár az utcára is. Most megmutatjuk Nektek a legtutibb szereléseket, amiket már Ti is megbánás nélkül utánozhattok.
Katy Perry és a kék leopárdmintás ruha
Mint ahogy arról már olvashattatok nálunk, Katy Perry lett a brit Glamour februári címlaplánya, és valljuk be, remekül áll neki ez a szerep. Az énekesnő rengeteget edzett az elmúlt időben, és meg is lett az eredménye: formásabb, mint valaha.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...