'Klipforgatás' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Will Smith lánya eszméletlen!
„Az alma nem esett messze a fájától.” – szokták mondani. Senkinek nem könnyű híres szülei árnyékában élni, így miután Will Smith már bebizonyította, hogy igazi sztár, lánya, Willow Smith sem bízza jövőjét a véletlenre. Most megjelent első klipjében az újonnan jött mini Rihanna-utánzat előrántja belevaló énjét és extravagáns frizuráját.
Szexi Kylie?
Vannak örök nyertesek, örök vesztesek és örök próbálkozók. Kylie Minogue valószínűleg ez utóbbi kategóriába sorolható, hiszen megint szexi színpadi riszálással fogja ámítani a nagyérdeműt.
Sade, a Szerelem katonája visszatért
Sok év telt el úgy, hogy semmit nem hallhattunk a kilencvenes évek oly népszerű énekesnőjéről, Saderól. Most azonban új videoklippel és új albummal jelentkezett.
Feltörekvőben a román zenei- és stílusérzék!
Román videoklipiek közt böngésztünk és kellemes csalódás ért minket. Erdélyi származásomnál fogva előszeretettel nézelődöm az ott hallgatott és nézett videoklipek közt, s gyakran tapasztalom, hogy nemcsak zeneileg, de stílus szempontjából is megállják a helyüket a nemzetközi piacon.
A Franz Ferdinand átigazolt a divatiparba?
A Dior ismét a szépséges Marion Cotilarddal dolgozik együtt, és a korábbi Lady Noir kampányuk után megérkezett a Lady Rouge.
Paris Hilton túl szexi a braziloknak!
Reklámfilmben szerepel Paris Hilton, nem is akármilyenben, egy brazil sört népszerűsít. A választás érdekes, mivel a sört nem kifejezetten a női italok között tartják számon, az üzenet egyértelmű, a Devassát nők és férfiak is fogyasszák! A bökkenő csak az, hogy Parist így utólag túlontúl szexisnek találták…
Videó! Shakira a teniszezőkre bukik?
Már a zenei csatornákon is látható Shakira legújabb videója, benne Rafael Nadallal, a híres teniszcsillaggal. A Gypsy című dalhoz készült klip tele van érzelmekkel és szenvedéllyel, sőt a végén még egy csók is elcsattan az énekesnő és a sportoló között. Pletykák szerint, ez már nem színjáték, több is van köztük.
VIDEÓ! Vásárlás és klipforgatás Hiennel
Láttuk a Megasztárban, majd később a Hal a tortán című gasztro-realytiben is, most pedig személyesen is megismerhettük a fiatal énekesnőt. Elkísértük Hient vásárolni, majd legújabb klipjének forgatásába is betekinthettünk. Tarts velünk!
VIDEÓ! Rihanna legújabb, funkys arca
A híres amerikai énekesnő legújabb, Rated R albumáról eddig három dalhoz készült videoklip, és most már a negyedik is napvilágot látott. Az eddigi agresszív és majdhogynem tizennyolcas karikát igénylő jelenetektől eltérően a Rude Boy egészen funkysra, vidámra sikerült. Rihanna zebrát lovagol meg, talpig aranyba öltözik vagy éppen tiszta erőből veri a dobot. Végre, egy derűs videó a sok komor után!
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...