'Lady Gaga' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Gaga kedvence ismét bizarr volt
Nehéz megmondani, hogy a görög mitológia, a napóleoni háborúk vagy netán egy madárfészek ihlette Lady Gaga kedvenc tervezőjének, Charlie Le Mindunak a párizsi bemutatóját.
Görbe tükröm mondd meg nékem!
Szinte hihetetlen, de vannak olyan előadóművészek, akik anélkül is kivágják a magas c-t, hogy az egész világ arról beszélne másnap, micsoda botrányos fellépőruhában lépett színpadra. Elképzelhetetlen, de valaha mégis igaz volt, hogy Whitney Houstonról regélt a fél földkerekség, és nem a polgárpukkasztó imázsa miatt. Elhisszük, hogy szükség van a sok hűhóra, és nem elég manapság az, hogy valaki jól tud énekelni, de mondja már meg nekünk kedves Milady Gaga, ugyan miért kell a legmesszebbmenőkig elmenni?! Lássuk, miben pukkasztanak polgárokat a showbiznisz eltévelyedett angyalkái!
Amire a sztárok sem büszkék
Bár a sztárok mögött mindig dolgozik egy profi csapat, hogy a legjobb formájukat hozzák, de néha valahogy mégis sikerül a lehető legelőnytelenebb vagy a legnevetségesebb ruhákat magukra ölteniük. 2012-ben is bőven volt erre példa, főleg a vörös szőnyegen. Lássuk az idei top 10 legrosszabbul öltözött hírességet!
Rémálom New Yorkban
Mit tesz november elsején egy valamire való sztár? Ugyanazt, mint a többi földi halandó: magára ölt egy elképesztően rémes maskarát és a felismerhetetlenségig elmaszkírozza magát. Persze csak akkor, ha nem annyira hiú a kedves üdvöske, hogy még ilyenkor sem tűri meg azt, hogy nem éppen előnyös oldaláról mutatkozzék.
Gaga majd megmutatja…
Az év eleji pangást megelőzendő a Vanity Fair Lady Gagát pakolta a magazin januári címlapjára.
Cipők, amikben még Lady Gaga se tud járni
Az énekesnő már jó pár olyan lábbelit felvonultatott, melyekről még csak nem is álmodtunk. Habár a többségükben ügyesen lépked, akad olyan cipő is, mely bizony feladja neki a leckét. Nem hiszed? Akkor nézd csak az alábbi képeket!
Boldog szülinapot Gaga!
Boldog születésnapot Gaga! A jeles alkalomból egy válogatással készültünk: Gaga elképesztő ruhatárának legbotrányosabb darabjait szedtük egy csokorba. Te magadra öltenéd bármelyiket is?
Szépségtippek egyenesen Gagától!
Nem mossa le lefekvés előtt a sminket, ellenben mindig van rajta fényvédő. Gaga megosztotta rajongóival különleges szépségének (vagy nem szépségének) titkait. Ha érdekel, olvass tovább!
Catfight! Gaga és Beyoncé egymásnak ugrott
Alig néhány hónappal ezelőtt még a legnagyobb barátságban voltak egymással, legalábbis a jól sikerült közös produkció, a Telephone nem árulkodott semmi olyasmiről, mely ennek ellenkezőjét bizonyítaná. Most azonban Beyoncé kifakadt, nemtetszésének pedig azonnal hangot is adott barátai körében. Mint kiderült, nem kellett volna, ugyanis besúgó volt köztük.
Lady Gaga Japánért kampányol
Megszokhattuk már, hogy Gaga nevével van tele a sajtó, de ez alkalommal nemes célért gyűjtött össze rekord idő alatt közel 50 millió forintnak megfelelő dollárt.
Lady Gaga maga a Vogue!
Lady Gaga, aki a tavalyi évben a legnépszerűbb címlapfotókért járó titulust is elkönyvelhette magának, most a márciusi Vogue címlapján pózol, tőle szokatlanul visszafogott stílusban.
Lady Gaga egy tojásban érkezett a Grammyre!-Videó!
Lady Gaga megint sokkolta a Grammy-díjátadó közönségét. Talán már az lesz a szokatlan, ha valami hétköznapi dolgot csinál. Gaga kisasszony ugyanis egy hatalmas tojásban érkezett a gálára.
5 dolog, amit eddig nem tudhattál Gagáról!
Amikor azt gondoljuk, hogy szinte már mindent tudunk az énekesnőről,akkor újabb és újabb titkokra derül fény! Most 5 olyan tényt mondunk el Lady Gagáról, amit csak a legfanatikusabb rajongók tudhatnak. De lehet, hogy még ők sem!
Lady Gagát eljegyezték?
Legalábbis erről szólnak a mai nap vezető bulvárhírei, de valójában még nem tudni, igaz-e az információ vagy csak eladásnövelő kacsa.
Nicki Minaj - a zenei Barbie
Nicki Minaj legújabb két számának végignézése során felmerül a gondolat, hogy a buta nő imázsával tényleg eladhatóvá válik bármi? Még mindig ott tartunk, hogy a nők, ha van is eszük, akkor inkább eltitkolják, mert buta babaként a mai napig könnyebben juthatnak előre?
Újabb divatmerénylet Gaga módra
Rég hallatott magáról az énekesnő, de legalábbis mostanában egyetlen ruháján sem hördültünk fel úgy istenigazából. Már-már kezdtük azt hinni, kifogyott a polgárpukkasztó (vagy csak szimplán beteg) ötletekből, ám a minap ismét megmutatta magát, és hogy van még benne lőszer bőven. Nem is kellett sokat várni, azonnal a címlapokra került.
Díjátadó Lady Gaga nélkül? Ő ezt is megoldotta!
Vasárnap este bizonyára sokakban felmerült a nagy kérdés: ha Lady Gaga Magyarországon koncertezik, ki fogja majd átvenni a díjakat Madridban? Nos, úgy látszik, az énekesnő ezt is megoldotta minden gond nélkül.
Gaga ma este Budapesten!
Nem tudom, mikor rajongtunk ennyire valakiért és ki volt legutóbb az az énekesnő, aki ennyire felborzolta a kedélyeket. Egyet mindenesetre tudok: Gaga ma este Budapesten ad koncertet!
Halloween: öltözz Gagának!
Ugye nem is gondoltál rá, pedig mennyire kézenfekvő! Ha másra nem is, hát arra biztosan jó volt a Lady Gaga által felvonultatott ruhák sora, hogy most nyugodtan tudjunk belőlük válogatni e nemes alkalomból.
Lady Gaga több százezret költ szellemirtásra
Retteg a paranormális jelenségektől, melyekben egyébként feltétlenül hisz.
Gaga ruhája nem kamu! Igazi húsból volt!
Nézd meg a fotókat, a ruha tényleg valódi húsból készült!
Farsangi bállá változott az MTV- gála!
Minden évben rengeteg olyan esemény van, ahol megmutathatják magukat a kisebb-nagyobb sztárok, és egy-egy ruhakölteményükkel sokkolhatják a közönséget. Nem volt ez másképp az idei MTV díjátadó gálán sem, ahol igazán meghökkentő kreációkban jelentek meg az énekesek és énekesnők. Nézzük, ki milyen ruhával próbálta meg felhívni magára a figyelmet!
Tudni szeretnéd ki New York királya és királynője?
New York városának új királya és királynője született! Legalábbis a V-magazin megválasztotta a divat nemes uralkodóit. És kik is lehetnének alkalmasabbak a posztra, mint Lady Gaga és Marc Jacobs? Hölgyeim és Uraim: Mr. és Mrs. New York!
Kiből lesz a sztár? – 2. rész
Cikkünk 1. részében már láthattátok néhány híresség "egykor és most" képeit, hogy milyenek voltak gyerekként, kamaszként, és hogy mekkora utat tettek meg, amíg kifejlődött a mai, saját stílusuk. Ez alkalommal további három olyan sztár fiatalkorába nyerhettek bepillantást, akik újabb bizonyítékul szolgálnak rá, hogy a csillagok nem születnek, hanem idő kell hozzá, hogy felragyogjanak.
A 2010-es év legjobban öltözött sztárjai I.
Az amerikai divatmagazin, a Vanity Fair már évek óta elkészíti a legjobban öltözött hírességek listáját. Nincs ez másképp az idei évben sem. Most következő összeállításunk első részéből megtudhatjátok, kik azok a nők, akiknek az öltözködését érdemes utánozni.
Kik tervezik az énekesnők fellépőruháit?
Nagyon sokat beszélünk arról, hogy milyen ruhában jelennek meg kedvenc sztárjaink az utcán vagy a díjátadókon. Azt viszont kevesen tudják, hogy egy-egy fellépés alkalmával kinek a kreációit húzzák magukra. Itt az alkalom, hogy kicsit utánanézzünk!
Hello Gaga / Lady Kitty
Lady Gaga legújabb fotósorozata, melynek elkészítésére a napokban került sor, az énekesnő (jó) szokásához híven, ez alkalommal is igazán bizarr, expresszív és fantasztikus lett. Ruháját, sminkjét, haját és a képeket elnézve elmondhatjuk: ez a Nő megint kihozta magából a maximumot.
Micsoda nő ez a férfi!
Nem minden az, aminek látszik! Milyen igaz ez a divatvilágban. Tegnap éjjel nekem is szembesülnöm kellett ezzel az örök igazsággal. Első blikkre ezek a fotók sem voltak érdekesek, sőt átlagosnak, már-már unalmasnak mondhatóak, aztán megnéztem közelebbről. Zoomoltam és fókuszáltam és rájöttem, hogy engem bizony átvertek, és nem is akárki!
Gaga óriási bukás FOTÓKKAL!
Lábtörés is lehetett volna a vége... Na de aki nem ért a szóból, az tanuljon a saját hibáiból. Gaga megint a címlapokon, óriásit esett a Heathrow reptéren. Ehhez több nem is kell, beszéljenek a képek!
ALE - ALEJANDRO! - Gaga botrányvideója
Itt van! Itt van! Itt van!
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...