'Lakberendezés' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Bőröndök a fürdőben
Akár hisszük, akár nem, igazán fenséges, luxuskategóriás megjelenést érhetünk el. Igaz, nem a nagyi bőröndjeiről van szó.
Modern 18. század Magyarország első Fashion Hoteljében
Óriási gyöngynyaklánc lámpa, klasszikus fekete-fehér filmek és a flamand gyarmatosítók lakáskultúrája. Mindez egyetlen szálloda belsejébe zárva. A négycsillagos divat az Alta Moda Fashion Hotel képében idén 2010-zel betört Magyarországra is és megnyitotta kapuit a belváros szívében!
Kényelmes kaktuszok?
Mi jut eszedbe először a kaktuszról? Mexikó? Sivatag? Vagy a forróság? Nem, azt hiszem a kaktuszokkal kapcsolatban elsőként mindannyiunknak azok a szúrós kis tüskék ugranak be, melyek széltében-hosszában beborítják a növényt. A bátor fantáziájú, bohókás bútortervezőnő, Valentina azonban a sztereotípiával mit sem törődve megalkotta a maga kényelmes és kreatív kaktuszszékeit.
Lakástextil-innovációk
Szeptember végén tartották az „Innováció és együttműködés az európai textil- és ruhaipar jövőjéért” című nemzetközi konferenciát a budapesti Gellért Szállóban. Ahol megpróbálták szemléltetni a nemzetközi és magyar előadók, milyen manapság itthon és külföldön a textilipar helyzete.
Egy ágyban a luxussal
A luxus sokféle formában jelenhet meg. Viselhetjük ruhaként, ékszerként, ülhetünk benne autóként, vagy épp megszállhatunk benne, mint hotelben. A legkényelmesebb és legkellemesebb azonban talán az, amikor ágy képében ölt testet, így gondoskodva róla, hogy teljesen körülöleljen bennünket. Ez alkalommal a világ 10 legdrágább és leggyönyörűbb luxuságyával ismerkedhettek meg, melyek közt minden egyes darab maga a művészet a hálószobában.
Érezd magad otthon – Giorgio Armaninál
Létezik egy hely Milánó szívében, amit minden környékbeli jól ismer, a város második legfőbb látványossága, és ami otthont ad korunk talán legnagyobb divattervezőjének. A rengeteg utazás, a folyamatos tervezés és a számos rendezvény mellett Giorgio Armani mindig szakít rá egy kis időt, hogy ha csak néhány napra is, de megpihenjen ebben a csodás házban, melyet valódi otthonának tekint.
Divattervezőt az otthonunknak!
Szerencsére kedvenc tervezőink napja - úgy néz ki - hogy nem csak 24 órából áll, ugyanis a tökéletes kollekciók megalkotása mellett jut idejük arra is, hogy a lakberendezés világát is meghódítsák. Nézzünk meg párat közülük!
Szexi pózokkal és pasikkal a bútor is eladhatóbb
Nincs már a kereskedelemnek olyan szegmense, melyet ne lehetne felpörgetni szép nőkkel, jóképű férfiakkal és szexis beállásokkal. A Dedon német kertibútor-gyártó cég termékeibe máris beleszerettünk.
Luxus az óceán alatt - kukkants be a földi paradicsomba!
„Lefoglaltam egy csodás szobát a tenger alatt. Azt akarod mondani, hogy a tengeren, ugye drágám? Nem, nem, a tenger alatt.” Nos, ez nem egy kitalált beszélgetés, akármikor elhangozhat szerencsés párok között.
TOP 5 luxusrezidencia
Kíváncsi vagy rá, hol található és milyen az öt legdrágább ház a világon? Most megmutatjuk neked a luxus legfelsőbb szintjeit.
Bekukkantunk Ellen Pompeóhoz a Grace Klinikából
Aki egy kicsit is érdeklődik a lakberendezés iránt, az ne hagyja ki a lehetőséget, hogy ellessen néhány ötletet Ellentől, akit a Grace Klinika Meredith Greyeként ismerhetünk.
VIDEÓ! Réz András – a ruha nő nélkül mit sem ér
Réz András hihetetlenül ügyesen vágja ki magát provokatív kérdésekből, többek között éppen emiatt szeretjük. Másrészt azért, mert elképesztő rálátással rendelkezik mind a stílus, mind a design, mind az irodalom, mind a filmek világára, és ezekből valamelyest következően a divathoz is ért.
VIDEÓ! Király Linda mad couture-je
A Műcsarnokban megrendezett idei Lakástrend és Design kiállítás ezúttal szorosan összefonódott a divattal. Egy Backstage Party keretein belül találkozott a divatszakma és a design iránt érdeklődő hírességek.
A modern világ legújabb asztal trendjei
A modern bútorok egyre jobban fellelhetőek a lakásokban. A tervezők napjainkban főleg a technológia világából nyerik az ihletet a kreációikhoz.
Inspiráló asztali lámpák
Ne csak a ruhatárad legyen varázslatos és sokszínű, ideje kicsit az otthonodon is felfrissíteni. Mit szólnál egy új asztali lámpához?
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...