'Lindsay Lohan' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Rémálom New Yorkban
Mit tesz november elsején egy valamire való sztár? Ugyanazt, mint a többi földi halandó: magára ölt egy elképesztően rémes maskarát és a felismerhetetlenségig elmaszkírozza magát. Persze csak akkor, ha nem annyira hiú a kedves üdvöske, hogy még ilyenkor sem tűri meg azt, hogy nem éppen előnyös oldaláról mutatkozzék.
Lindsay, a Playboy nyuszi
Nem csalás, nem ámítás, a bajos csaj a januári-februári Playboy címlaplánya!
Lindsay és az ing… Újabb villantás.
Lindsay Lohan tudja, hogy kell inget viselni… Legalábbis a férfiak szerint…
Lindsay Lohan pucérkodik, cigizik és bemutat a világnak
Terry Richardson, az a bizonyos szexuális zaklatással vádolt divatfotós, akinek nevéhez egyébként a Pirelli naptárak is fűződnek, provokatív sorozatot készített Lindsay Lohanről.
Brutális és véres – Lindsay Lohan
Vér minden mennyiségben, pisztoly, szexi fehérnemű, erotikus pózok és Lindsay Lohan…
Végre valami jó hír Lindsaynek!
Az egyetlen sikeres dolog a divatvilágban, amihez Lindsay Lohan a nevét adta, a már a mi oldalainkon is bemutatott, 6126 névre keresztelt leggings kollekció volt. Most pedig, bizonyítandó létjogosultságát, terjeszkedik a márkája.
Lindsay Lohan ismét lejáratta magát
Lindsay Lohan neve nem ismeretlen már a divattajongók előtt sem, csúfos bukások jelzik útját a kifutók világában. Most úgy tűnik, hiába reménykedtek a kedvelői, Lindsay nincs jól, olyannyira, hogy folyamatosan lejáratja magát.
Lindsay Lohan letolta a bugyiját!
Nemrég felröppent a hír, miszerint Lindsay Lohant hamarosan a Playboy hasábjain láthatjuk viszont. A színésznő a felkérésre nem is akárhogy készül, hiszen az egyik leghíresebb fotós, Terry Richardson kapta lencsevégre az amerikai Purple magazin számára, Playboy-képeket meghazudtoló pózokban.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...