'Madonna' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Madonna és az ABBA egy kifutón?
A mester tervezett, a mester tervez, a mester tervezni fog. Reméljük még jó sokáig. Stíluspalettája szélesebb, mint valaha. A jó öreg Jean-ra oly jellemző, hogy egy adott - sokszor nem éppen hétköznapi - téma köré építi kollekcióját. Ezúttal a legragyogóbb diszkócsillagokból inspirálódott és valódi parádét szervírozott az őszi párizsi fashion week asztalára. Provokatív és pimasz, mint amilyen Gaultier papa lenni szokott. Egyszerűen imádnivaló!
Taylor Momsent kirúgta Madonna?
Kelly Osbourne mindig is különcségéről volt híres. Az utóbbi időben az összes bulvárújság pletykarovata azzal volt elfoglalva, hogy több mint 20 kilót fogyott, ami szintén elég szélsőséges. Azt azért sosem gondoltuk volna, hogy a lázadó rocker lánya egyszer Madonna ruháit fogja reklámozni. Most azonban ennek is eljött az ideje!
Kik tervezik az énekesnők fellépőruháit?
Nagyon sokat beszélünk arról, hogy milyen ruhában jelennek meg kedvenc sztárjaink az utcán vagy a díjátadókon. Azt viszont kevesen tudják, hogy egy-egy fellépés alkalmával kinek a kreációit húzzák magukra. Itt az alkalom, hogy kicsit utánanézzünk!
Ki ez a lány?
Hófehér lenvászon nadrág, hófehér ing, hófehér kosztümkabát, széles karimájú kalap és hozzá natúr színű edzőcipő. Erről a szerelésről az emberek nagy többségének valószínűleg nem Madonna jutna elsőként eszébe.
Megvan a Material Girl kollekció arca!Videó!
A nemrég megjelent fotók alapján még csak találgattunk, hogy ki lesz a kollekció reklámarca - most lehull a lepel!
Olaszos szerepben újra a híres díva
Mindig is érdekelt, milyen lehet egy olasz család élete, főleg ha annak a popdíva, Madonna is a tagja. A tavaszi Dolce & Gabbana képsorozat után, Madonna az őszi/téli kampányban is eljátssza a matriarchális családfőt. A fekete-fehér fotók elrepítenek minket egészen a legszebb és legforróbb olasz filmek hangulatának világába.
Két anyagias lány
A pop királynője, Madonna, és lánya, a fiatal kora ellenére nagy fashionistának kikiáltott Lourdes közös ruhakollekció kiadásán dolgoznak. Hamarosan a boltokba kerül az anya-lánya ruhamárka, amely elérhető áron kínálja darabjait a Madonna, Lourdes vagy épp a divatfanatikusoknak.
Madonna kiveri a biztosítékot?
Régen hallottunk róla, de még mindig meg tud lepni bennünket… Madonna az Interview magazinban pózol, hogy is mondjuk… kissé megbotránkoztató módon…
Madonna 77 ezer dollárért válna meg a narancsbőrtől
Öröm olyat olvasni a legnagyobb sztárokról, hogy őket is utoléri a narancsbőr. Számukra azonban a pénz tényleg nem akadály abban, hogy a legjobb készítményeket vásárolják meg magunknak, és a legújabb eljárásokat próbálják ki. Madonna tudta, milyen módszert válasszon szépülésre.
Madonna exe 3D-ben
Nincsen már farmerreklám meztelen férfi és női testek nélkül. És nincsen fotózás Jesus Luzzal ruhában. Madonna exkedveséről az utóbbi időben szinte nem is készült olyan kép, ahol felöltözve láthattuk volna. Úgy látszik, a modell szereti mutogatni a felsőtestét, amihez mi sem jobb apropó, mint egy farmerreklám, ráadásul 3D-ben.
Madonna napszemüveg kollekciója hamarosan a boltokban!
Madonna már nem csak modellkedik az olasz divatháznak, hanem a tervezésből is kiveszi a részét. A Dolce&Gabbana ugyanis felkérte az énekesnőt egy napszemüveg kollekció megtervezésére, mely előreláthatóan májusban, egy hatalmas kampány keretében kerül majd az üzletekbe.
Madonna megihlette a tervezőket!
Marc Jacobs útjára indította legújabb 2010-es kollekcióját, melyet a francia tervezővel, Maripol-al karöltve tervezett és kivitelezett. A híres stiliszta és festőművész, aki többek között Madonna stílustanácsadója volt a 80-as években, most egy egészen új ötlettel állt elő. Erős neon színű pólók, karkötők és nyakláncok is szerepelnek a darabok között.
Madonna - Sex Book
Kevesen tudják – kivéve a fanatikus Madonna rajongók -, hogy a popdíváról 1992-ben erotikus fotóalbum jelent meg. A világot sokként érte a könyv megjelenése, de nem véletlen, hisz ez volt a cél. Madonna vajon ma is büszke a fotósorozatra?
Madonna expasija tűsarkúban!
The boy címmel jelent meg egy fotósorozat Madonna exkedveséről, Jesus Luzról. A fiatal modellt nevetséges ruhákban és pózokban láthatjuk az Armani Exchange kampányt is jegyző fotós, Tom Munro által készített képeken. Úgy látszik Jesus tényleg mindent bevállal!
Sztárok és a plasztika
Senki se születik tökéletesnek. Valaki képes elfogadni magát a hibáival és akad, aki nem. A sztárvilágban sokan a túlzott megfelelés miatt kénytelen kés alá feküdni. Viszont, vannak igazi fekete bárányok, akik kiállnak a természetes külsejük mellett. És még az öregedés jelei sem késztetik Őket plasztikai műtétre.
Veszélyes divat, második rész
A cikk első részében már megismerhettetek pár különlegességet a témával kapcsolatban. Massimo Gammacurta művészi képei, valamint James Piatt fegyvertáskái után íme a folytatás.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...