'magyar divattervező' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Art-in-Fusion és Maura az Art Marketen
Az idei Art Market Budapest, kortárs művészeti vásár szervezésében péntek este a mű- és divatkedvelő közönség egy olyan bemutatót tekinthetett meg, melyen az Art-in-Fusion show keretén belül három, hazánkban élő és alkotó divattervező; Anh Tuan, Tamara Barnoff és Arghavan Shekari kollekciói vonultak fel, zárásképpen pedig bemutatkozott a Maura, mint friss, első kollekciós márka.
Kő, papír, olló
Kellemes hangulat, profi rendezés és kivételesen kedves fogadtatás. November 26-án a Manier ,,Kő, papír, olló” című divatbemutatóján jártunk, ahol tervező és szervező egyaránt kitett magáért.
1975 – nem egy szám
Épp ideje lenne felfedezni, kedves olvasók, kis hazánk apró gyöngyszemeit, azokat a ruhaiparosokat, akik magas minőségben kínálják portékájukat, abszolút elérhető áron. Miért mennénk tömegcikkeket vásárolni a ruhákat futószalagon gyártó, gombamód szaporodó nagyáruházakba, mikor itt van minden egy karnyújtásnyira. A márka neve 1975 Fashion. Bemutatjuk a múlt héten debütáló őszi/téli kollekciójuk legjavát!
A Divatherceg és a zene (X)
Vásárolj 50%-os kedvezménnyel Herczeg Zoltán divattervezőnél!
Újabb designer üzlet nyílt Budapesten!
Két magyar tervező, Abodi Dóra és Mojzes Dóra összeállt és megnyitotta közös Showroomját, az R9-et. A designer üzlet 20-a óta látogatható, szóval ha nem szereztétek még be a karácsonyi ajándékaitokat, akkor irány a Ráday utca!
Összefogás a magyar divatban
A nyolcvanas évek ikonikus szabadidőruha-márkái, a Senior® és Méta® novemberi indulásuk után egy hónappal máris összefogtak a stílus „nagy öregjével”. 2010. december 7-én együttműködésről állapodott meg a Senior és Méta szabadidőruhák gyártója és a Tisza Cipő gyártója. Első lépésként a Tisza budapesti üzleteinek polcaira kerülnek a Senior és Méta szabadidőruháiból egyes fazonok.
Vedd meg a legtrendibb darabokat!
Ha nem tudjátok még idén, hogy mivel lepjétek meg szeretteiteket - vagy magatokat -, akkor irány a tervezői shopping party!
Daniel’s Road
Szegedi Kata modern ruhadarabjait azoknak a kozmopolita nőknek szánja, akiknek fontos az egyediség a divat terén.
VIDEÓ! Csak a fashion.hu láthatta Gabo legújabb kollekcióját!
Nemrégiben nagy sikert aratott körötökben Gabo, akit akkor kiegészítőin, csodásan vad és szexis bőrkesztyűin keresztül mutattunk be Nektek. Ezért ellátogattunk új, ősz-téli kollekciójának kampányfotózására, hogy elsőként a fashion.hu olvasói kukkanthassanak bele a Gabós kollekcióba.
VIDEÓ! David Bowie Magyarországon???
Abodi Dóra, aki nemcsak ruháival képviseltette magát a divatbemutatón, de személyesen is jelen volt, örül, hogy végre saját kreációit is megcsodálhatta kívülről is.
VIDEÓ! Fashion Party – a kulisszák mögött
Március 11-e estéje különleges, divattal teli este volt. A Club Tao-ban gyűlt össze a divatvilág apraja-nagyja, hogy együtt bulizzon és gyönyörködjön a felvonultatott ruhákban.
VIDEÓ! Király Linda mad couture-je
A Műcsarnokban megrendezett idei Lakástrend és Design kiállítás ezúttal szorosan összefonódott a divattal. Egy Backstage Party keretein belül találkozott a divatszakma és a design iránt érdeklődő hírességek.
VIDEÓ! A USE meghódítja a Világot
Három tervező, egy márkanév, Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András neve egyet jelent a USE-al. Tavasz-nyári kollekciójuk bemutatóján jártunk.
VIDEÓ! Tünde nem követi, diktálja a divatot
Kiszel Tünde minden bál és fontos esemény állandó résztvevője, az Operabálról sem hiányozhatott.
Ismerd meg Gabót!
Végre Magyarországon is nő a kereslet az igényes, kreatív, tökéletesen formatervezett divatcikkek iránt. Még nagyobb örömet jelent számomra látni, hogy e divatcikkeket nem csak a külföldi nagy tervezők szalonjából szerzik be a fanatikusok, hanem a hazai tervezők termékeit egyre inkább előtérbe helyezik. Nem véletlen, hiszen látva a kínálatot, igencsak elégedettek lehetünk a feltörekvő generációval. És ha az igényességről, luxusról beszélünk, mi más juthatna eszünkbe a hazai divat világából, mint a Gabo márkanév. Fölkerestük hát Szerencsés Gabriellát, és brand-jéről faggattuk.
Orosz Réka
Divattervező
Nagy Orsolya
A NOS Collection ruhatervezője
Karattur Katalin
iparművész
Tóth Bori
divattervező
Zoób Kati
divattervező
Je Suis Belle
A Je suis belle kecses, játékos és nőies ruhákat jelölő márkanév. A Je suis belle Dévényi Dalma és Kiss Tibor.
Reök Cecília
divattervező
Konsánszky Dóra
divattervező
Fekete Kriszta
öltözéktervező
USE
Három tervező, egy márka.
Megasztár magyar divattervezők
Eszenyi Enikő zseniális ötlettel állt elő.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...