'Magyar sztár, híresség' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Két magyar modell a világhírnév kapujában!
Mindig örömmel tölt el, ha egy magyar modell arca köszön vissza egy-egy nemzetközileg neves divatmagazin hasábjairól. Szerencsére egyre több és több manöken nevét hallani egy-egy külföldi divatbemutatón vagy divatanyagban. Most két nagyon tehetséges modellt ismerhettek meg, akik így az év végén is tartogattak nekünk meglepetéseket!
Dukai Regina megnyerte David Guettát...
A szépséges modell már nemcsak a divat világát, hanem a zenei élet nagyjait is meghódította. Legutóbb a világhírű DJ-t, David Guettát vette le a lábáról, akivel hamarosan személyesen is találkozik. Regina a nagy eseményre különleges Sugarbird ruhát tervez magának.
Siket szépséggel lépett fel Rúzsa Magdi a Megasztárban
A Megasztár pénteki döntőjében vendégművészként fellépő Rúzsa Magdi dalát, Weisz Fanni siket fotómodell jelelte végig. Fanni és sorstársai a Kerülj Közelebb mozgalom tagjaként, többek között ezzel a kezdeményezéssel szeretnék felhívni a figyelmet a fogyatékkal élőkre. A Médiaunió tagjaként a TV2 kampánnyal segíti integrációjukat.
Videó! Fresh Vikit lenyűgözte az F&F divatshowja
Az F&F hangulatában New Yorkot idéző, nagyszabású divatbemutatója után kaptuk el Vikit egy pár szó erejéig.
Bulizz együtt Serdült Orsival! (x)
Az egész ország megmozdul Európa legnagyobb diákpartiján. Az április 17-én 17 órakor kezdődő bulilánc minden megye és Budapest legmenőbb klubjaiban tombol majd! Ne maradj le a TOP20 hazai DJ-ről, a fergeteges hangulatról, no és persze magáról a szépségkirálynőről, aki az esemény „háziasszonya” lesz.
VIDEÓ! Kozsó tényleg ennyire naiv?
Kozsó kakukktojás a celeb világban, nehéz megítélnünk, vajon naiv-e vagy csak jó színész. A különböző vele készített interjúkban mindig elmondja, ma is tanult valamit, mikor valamilyen átlagos véleménnyel szembesítik. Most sem volt ez másképp.
Lássuk, kik buliztak a Women of the Year gálán!
A Glamour Women of the Year gálájáról egyetlen dolog hiányzott, Kiszel Tünde valószínűsíthetően dabasi ruhaszalonból származó estélyi ruhája. Mint ahogy azt a juj.hu videójának hála már az egész ország láthatta, Tünde és párja nem jutott be az eseményre. Hogy kik voltak az ajtón túl? Most megtudhatod.
VIDEÓ! Fashion Party – a kulisszák mögött
Március 11-e estéje különleges, divattal teli este volt. A Club Tao-ban gyűlt össze a divatvilág apraja-nagyja, hogy együtt bulizzon és gyönyörködjön a felvonultatott ruhákban.
VIDEÓ! Király Linda mad couture-je
A Műcsarnokban megrendezett idei Lakástrend és Design kiállítás ezúttal szorosan összefonódott a divattal. Egy Backstage Party keretein belül találkozott a divatszakma és a design iránt érdeklődő hírességek.
VIDEÓ! Tünde nem követi, diktálja a divatot
Kiszel Tünde minden bál és fontos esemény állandó résztvevője, az Operabálról sem hiányozhatott.
VIDEÓ! Te is a Lohas-trend hive vagy?
Hogy mennyire divat és mennyiben tudatos döntés eredménye a most dúló természetközeliséget hirdető Lohas életfelfogás (a Lifestyles of Health and Sustainability rövidítése), az számomra kétséges. Annyi viszont bizonyos, hogy ha divatból is tesszük, de kozmetikai termékválasztásainkkal a természet védelmére törekszünk, azzal csak jót teszünk Földünknek.
Luxusórákról -több részben 6.
Egy óraszalonban jártunk, hogy még többet megtudjunk a luxusórák világáról.
Luxusórákról - több részben 5.
Ha egy márka az egymást követő generációk különböző igényeit ki tudja szolgálni, népszerű lesz.
Luxusórákról – több részben 4.
Különleges alkalmi modellünk Bódi Szilvi
Luxusórákról – több részben 3.
Mutasd az órádat, megmondom, ki vagy!
Luxusórákról – több részben 2.
Ajándékozd meg Őt egy luxusórával, de vegyél magadnak is egyet!
Mennyit ér a csuklód?
Luxusórákról – több részben 1.
A luxusról...
Mit takar a luxus kifejezés? Hogyan vélekednek erről celebjeink? Mit jelent számukra a luxus?
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...