'Marc Jacobs' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Ess eső!
Már javában tart az ősz, amivel együtt járnak a szürke, esős napok. Ilyenkor legtöbbször nincs is kedvünk kimozdulni otthonról. De ha már muszáj, talán egy vidám, divatos esernyő feldobhatja a hangulatunkat és máris szívesebben merészkedünk ki a borongós időbe.
Fekete, fehér, IGEN!
A fekete-fehér csíkokkal sose lőhetünk mellé, most pedig még kifejezetten trendi is ezt a klasszikus mintát hordani. A szeptemberi divatheteken sok tervező kollekciójában - kinél ruhán, kinél blézeren - feltűnt ez a mintázat, ami arra utal, hogy a következő év egyik legnagyobb slágere egyértelműen a csíkos lesz. Készüljünk fel időben!
Dakota Fanning botrányos Marc Jacobs fotózása
Így dolgozott kedvenc tervezőjével a még jócskán kamaszkorban lévő színésznő.
Marc Jacobs női ruhákban pózol...
Az extravagáns divattervező már egy párszor "megörvendeztette" rajongóit és tűsarokban, nőnek sminkelve pózolt a kamerák előtt. Most is női ruhába bújt, de ezúttal nem a vad dívát, hanem egy kissé visszahúzódó spanyol hölgy szerepében tetszeleg.
Marc Jacobs kiszínezte a ruháit!
Marc Jacobs legújabb kollekciójának darabjait még nagyanyáink is megirigyelnék! Na, nem mintha ez okot adna a kitörő örömre, azért érdemes egy pillantást vetnünk 2011-es tavaszi/nyári kreációira, melyek varázslatosan színesek és vidámak lettek, és amelyeket nemrég mutattak be a nagyközönségnek a New York-i Fashion Weeken.
Best of Divathét – New York
Véget ért a szeptember, véget értek a divathetek. A világ négy divatfővárosában lezajlott az a nagy múltú és rangos rendezvénysorozat, melynek keretein belül több tucat divatház több száz kollekcióját tekinthette meg a több ezer látogató. Négy részes cikkünkben most összefoglaljuk Nektek New York, London, Milánó és Párizs 2011 tavasz/nyár divatbemutatóinak legjobb pillanatait.
Hoppá! Ki viseli a szoknyát?
Nehéz eldönteni mostanság, ugyanis aki akarja, az viseli. Legalábbis kedvenc divattervezőink úgy döntöttek, szabad utat adnak férfi vevőiknek, és azok eldönthetik: egy szoknya vagy egy nadrág lesz a kiválasztott.
Tudni szeretnéd ki New York királya és királynője?
New York városának új királya és királynője született! Legalábbis a V-magazin megválasztotta a divat nemes uralkodóit. És kik is lehetnének alkalmasabbak a posztra, mint Lady Gaga és Marc Jacobs? Hölgyeim és Uraim: Mr. és Mrs. New York!
Marc Jacobs, a táncos a sötétben
Az elmúlt hetekben új kollekcióval jelentkezett Marc Jacobs saját márkája, a Marc by Marc Jacobs számára, melyben egy olyan nőideált álmodott meg, melyet eddig még nem ismertünk, viszont nagyon könnyen a szívünkhöz nőhet. Az új kollekció fiatalos, romantikus, mégis modern és tűhegyes pontossággal átgondolt.
Szexi vagy nem? Marc Jacobs parfümért vetkőzött
Azonban nem akármilyen parfüm kedvéért dobta le ruháit és olajozta be testét a tervező, saját új illatát hirdeti így.
Készülj a Fesztiválokra!
Nemsokára beköszönt a fesztivál szezon és a változatos időjárás miatt célszerű beszereznünk egy gumicsizmát, ami nem csak divatos viselet, de egy-egy esősebb napon hasznos is.
8 dolog, amit nem tudtál Mark Jacobsról!
Ismerjük meg közelebbről a legnagyobb tervezőket! Mit tudunk pl. Marc Jacobsról? Ugye, azon kívül, hogy a Louis Vuitton kreatív igazgatója, és saját márkáját is jól ismerjük már, nem sok mindent tudnánk róla így nagy hirtelenjében elmondani. Ezért érdemes a következő 8 pontot átolvasni!
Madonna megihlette a tervezőket!
Marc Jacobs útjára indította legújabb 2010-es kollekcióját, melyet a francia tervezővel, Maripol-al karöltve tervezett és kivitelezett. A híres stiliszta és festőművész, aki többek között Madonna stílustanácsadója volt a 80-as években, most egy egészen új ötlettel állt elő. Erős neon színű pólók, karkötők és nyakláncok is szerepelnek a darabok között.
Marc Jacobs férjhez ment?
A Louis Vuitton kreatív igazgatója és brazil szerelme, Lorenzo Martone végre összeházasodtak! A híresztelések, miszerint a 46 éves amerikai divattervező szilveszterkor félhivatalosan házastársa lett a 30 éves PR-menedzsernek, igaznak bizonyultak.
Modern románc Louis Vuitton módra
Miután a napokban megcsodálhattuk a legnagyobb divatházak tavaszi-nyári kollekcióit, itt az idő, hogy a távolabbi jövőre is gondoljuk. Marc Jacobs legalábbis így vélekedik, hiszen napvilágot láttak a Louis Vuitton divatház legújabb, kora őszi kollekciójáról készült fotók. Bár még mindannyian a nyarat várjuk, azért nem árt felkészültnek lenni az év végi hűvösebb napokat illetően sem.
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...