'Megdöbbentő' címkéhez tartozó cikkek:Vissza
Felháborító fotók a Vogue-ban!
A decemberi Vogue francia kiadásában Cadeaux címmel jelent meg egy fotósorozat, melyben 6 éves kislányok pózolnak felnőtt nőként.
Vigyázat! Csak erős idegzetűeknek!
Már többször beszámoltunk nektek, hogy manapság mennyire szokatlan és egyedi fotósorozatokat készítenek a divatmagazinok szerkesztői. Ezekkel szeretnének még több olvasót a laphoz vonzani. Most következzen megint egy igazán extravagáns editoriál, ami garantáltan kiveri a biztosítékot mindenkinél!
Tíz titok, amit biztosan nem tudtál a divat világáról! II.
Mivel előző összeállításunkban már elárultunk nektek öt igazán meglepő érdekességet a divat világáról, most eljött az ideje annak, hogy folytassuk a pletykálást és megint lerántsuk a leplet néhány dologról. Nos, következzenek a divatipar újabb nem mindennapi titkai!
A Diesel ismét kiveri a biztosítékot!
A Diesel elméjére sötét köd ereszkedett mostanság. Szinte még ki sem hűlt a legutóbbi botrányos kampány helye, máris itt az újabb akció az eszement divatháztól. Ezúttal némileg lejjebb vetkőzték gátlásaikat és fehérneműiket is nyíltan vállalták!
Tíz titok, amit biztosan nem tudtál a divat világáról I.
Mivel a világon mindennek és mindenkinek vannak titkai, így a divatipar is büszkélkedik néhány olyan dologgal, amit csak kevesen tudnak. Most eljött az ideje annak, hogy lerántsuk a leplet pár igazán meglepő titokról. Nos, nézzük, mik is ezek pontosan!
Gyémántfogak Kanye Westnek!
Szerintetek ép eszénél van az az ember, aki az alsó fogsorát kiszedeti és arany-gyémántsorral helyettesíti?
Romlott videó egy romlott városról!
Bizonyára láttátok már a V magazin legújabb számának címlapját, ahol Lady Gaga mint szabadságszobor pózol, Marc Jacobsszal karöltve. Ez az anyag azonban teljesen szolidnak számít a City of God névre keresztelt fotósorozat mellett. Nézzük, miről is van szó pontosan!
Geldof lányok - botrány és csillogás
A divatszcéna állandó szereplői, a bemutatókon foglalt helyük van az első sorban, a bulvár pedig botrányaiktól visszhangzik… Pixie és Peaches körül mindig izzik a levegő! Ismerd meg a provokatív stílusikon Geldof lányokat!
Kínai humor a divatban
Viszlát praktikusság, üdvözöllek szórakozás! Mondanánk, ha ismernénk Yang Dut, aki nemrég jelent meg a divat radaron. A bohókás, kínai tervező mára kultikus alak Japánban és Kínában merész kreációival, melyek sokkolóak lehetnek a megszokotthoz ragaszkodó „ nebáncsvirág” lelkeknek.
Kivágott harisnyák és retrobugyik
A The Lake & Stars amerikai divatház dizájnerei – Nikki Dekker és Maayan Zilberman ifjú tervezőnők különleges fehérnemű-kollekcióval álltak elő 2010 őszére. De talán csak Tom Hines-nek köszönhető, hogy ennyire felfigyeltek a fehérnemű szettekre, hiszen a fotós kissé bizarr képeket készített.
Harci cipőt mindenkinek!
Bizony, ez nem vicc. Bemutatjuk nektek az idei szezon egyik legsajátosabb cipőjét, amit inkább tudok elképzelni egy gladiátorviadalon, vagy Lady Gaga klipjében, mint az utcán egy női lábon. Most nézzük meg, kinek a fejéből pattant ki az ötlet egy ilyen lábbeli elkészítésére!
Újabb megbotránkoztató fotók Terry Richardsontól
A Sisley márka eddig sem szerény kampányképeiről volt híres, köszönhetően Terry Richardsonnak, aki idén is nagyot alakított.
Bizarr divatbemutató: szakállas és kopasz modellek a kifutón!
Minket már nem lehet meglepni, ugye? Legalábbis azt hittük egészen eddig. Folyamatosan tornáztatjuk érzékeinket és feszegetjük határainkat, hogy befogadjuk a divatvilág őrült, extrém és olykor gyomorforgató teremtményeit, de van, ami már nekünk is sok. Patrick Mohr avantgárd német dizájner mestere a provokációnak. Hogy miért? Olvass tovább!
hirdetés
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...